Doe mee aan de Katia Fabrics Prints Awards, onze wedstrijd voor illustratoren die stoffen ontwerpen

15 juli, 2022

Maak je illustraties? Wil je jouw print op onze stoffen zien? Dan is deze wedstrijd iets voor jou. Neem deel aan de 1e editie van de herfst/winter 23/24 Katia Fabrics Prints Awards. We zijn op zoek naar de volgende Lady Desidia. Elk seizoen verrast ze ons met karaktervolle illustraties die exclusief deel uitmaken van onze bijzondere Katia Fabrics prints. Als je een passie hebt voor textielontwerp, doe dan mee met je eigen unieke print. Je creativiteit kan deel uitmaken van de nieuwe herfst- en wintercollectie 2023/2024 van Katia Fabrics. Wij ondersteunen jouw talent! Het uitbrengen van een door jou gemaakte print is een fantastische kans om jezelf op de kaart te zetten. Duik in de wereld van textieldesign met de Katia Fabrics Prints Awards!

Doe mee aan de Katia Fabrics Prints Awards en zie jouw ontwerp op onze stoffen!

Deelname vereisten 

1. AUTEURSCHAP

De illustratie moet 100% van jou zijn en niet eerder gepubliceerd zijn in welke media dan ook.

2. FORMAAT

Verstuur je ontwerp in een digitaal formaat met hoge resolutie. Photoshop (layered PSD) of Illustrator (AI).

3. INSPIRATIE: texture leaves stamp, reliëf, papercut

De illustratie moet geïnspireerd zijn op de textuur van takken, herfstprints, herfstbladeren… Laat je fantasie de vrije loop!

Doe mee aan de Katia Fabrics Prints Awards en zie jouw ontwerp op onze stoffen!

4. KLEUREN

De kleuren die je moet gebruiken zijn Pantone LIVELY VIOLET of SOFT ROMANTICS. Kies het een of het ander.

Doe mee aan de Katia Fabrics Prints Awards en zie jouw ontwerp op onze stoffen!

5. STOF

Houd er rekening mee dat de print op Canvas Slim gedrukt wordt, een canvasstof die perfect is voor het maken van accessoires.

Doe mee aan de Katia Fabrics Prints Awards en zie jouw ontwerp op onze stoffen!

Doe mee aan onze creatieve ontwerpwedstrijd!

  1. Stuur ons vóór 1 september 2022 een e-mail naar fabrics@katia.com met “Katia Fabrics Prints Awards” als onderwerp.
  2. Voeg je illustratie toe in een digitaal formaat met hoge resolutie, ofwel Photoshop (layered PSD) of Illustrator (AI).
  3. Stel jezelf voor! We willen je verhaal weten, wie je bent en waarom je je weg wilt banen in de wereld van textieldesign.
  4. Vertel iets over je ontwerp: je inspiratiebron en andere interessante details.

Finalisten en winnaars

Leden van het Katia Design Team selecteren de finalisten. We zoeken naar de wow-factor en willen jouw creatieve kant belonen, dus verras ons! We houden ook rekening met het gekozen kleurengamma en dat het ontwerp zich aanpast aan de aangegeven stof. Op basis van deze criteria kiezen we een winnaar.

Prijs voor winnende ontwerpers

Als je wint, nemen we contact met je op. Samen zullen we eraan werken om de illustratie deel uit te laten maken van de nieuwe herfst- en wintercollectie 23/24 van Katia Fabrics. We laten je talent zien op onze sociale media. Daarnaast ontvang je ook €150 aan Katia producten naar keuze, inclusief meters van de stof die je hebt geïllustreerd, zodat je ermee kunt maken wat je wilt.