Doe mee aan #MyHexagonDesign en win 20 bollen om de Hexagon deken van @dendennis te haken

Op zoek naar een gehaakte deken met een modern ontwerp? Dan is dit project iets voor jou! Dit speelse ontwerp door @dendennis voor Katia Premium Designers is gratis te downloaden op katia.com. Al meer dan 5 jaar steunen wij onafhankelijke ontwerpers door ze exclusieve haak- en breipatronen te laten maken voor Katia. Zo ontwierp Dennis de Hexagon deken die volledig aanpasbaar en eenvoudig te haken is. Doe mee aan onze #MyHexagonDesign wedstrijd op Instagram en maak kans op 20 bollen Katia Alabama en leuke verrassingen. Download nu de PDF van de Hexagon deken en verras ons door je eigen gehaakte hexagondeken te ontwerpen.

Hexagon deken haken met Katia Alabama door Dendennis

Katia Premium Designer Dendennis

Maak kennis met Katia Premium Designer Dendennis. Dennis is een grafisch ontwerper en woont in Amsterdam met zijn vrouw, dochter en zoon. In 2012 leerde hij zichzelf haken omdat hij ontspanning zocht naast zijn werk in de reclamewereld en constant naar beeldschermen moest kijken. Al snel leerde hij zijn eigen patronen ontwerpen en inmiddels heeft hij 10 haakboeken, 3 breiboeken en meerdere gastontwerpen gepubliceerd. Hij heeft van zijn hobby een succesvol bedrijf gemaakt en geniet nog steeds van elke seconde. Voor Katia ontwierp hij de Hexagon deken die eenvoudig te haken is en in verschillende grafische stijlen gemaakt kan worden. We hopen dat je het leuk vindt!

Hexagon deken haken met Katia Alabama door Dendennis

Hexagon deken haken met Katia Alabama door Dendennis

Hexagon deken haken met Katia Alabama door Dendennis

Speel en varieer met deze aanpasbare hexagon deken

Geef je woning een aanvulling met dit speelse ontwerp dat kan worden aangepast aan ieders interieur en kleuren! Dendennis daagt je uit om te spelen met de kleurcombinaties en de invulling van de zeshoeken. Dennis ontwierp 3 verschillende versies: Gears, Neutral en Sunny. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van deze zeshoek en bedenk je eigen variant. Maak de leukste dekens, kussens en vloerkleden met dit ene patroon. Heb je iets leuks in gedachten? Doe dan mee met onze wedstrijd en maak kans op 20 bollen Katia Alabama zodat jij je eigen deken kan maken!

Hexagon deken haken met Katia Alabama door Dendennis

#MyHexagonDesign wedstrijd op Instagram

Doe mee aan deze wedstrijd en laat je van je meest creatieve kant zien. 2 deelnemers worden beloond met 20 bollen Katia Alabama (en nog een paar andere leuke verrassingen). Zo doe je mee:

 1. Gebruik het basispatroon van Dendennis en personaliseer je eigen zeshoek met Katia garens. Wees creatief met de kleuren en hoe je de zeshoeken tegen elkaar aanlegt.
 2. Maak een foto van je zeshoek of zeshoeken (je mag zoveel ontwerpen indienen als je wil) en deel deze op Instagram met de hashtag #MyHexagonDesign.
 3. Vermeld de naam van je ontwerp en tag @dendennis en @katiayarns op Instagram.

Aanbeveling: Als je wilt laten zien hoe het volledige ontwerp van je deken eruit komt te zien, voeg dan een tekening of schets van je ontwerp toe aan. Hier is een sjabloon die je kan gebruiken.

Hexagon sjabloon eigen ontwerp idee

Regels

 • De wedstrijd loopt van 27 juli tot en met 1 september 2021. Foto’s dienen uiterlijk 1 september geplaatst te worden.
 • Gebruik een openbaar Instagramprofiel, anders kunnen wij je foto niet zien.
 • De foto’s die worden ingediend, moeten van jezelf zijn en de zeshoeken moeten zijn gehaakt met Katia garens.
 • Het uploaden van 1 foto is al voldoende om deel te nemen, maar je bent natuurlijk vrij om meer foto’s te delen. Hoe meer je je ontwerp laat zien op de meest creatieve manier, hoe beter!
 • Ieder uniek ontwerp dat je op Instagram deelt, telt als één extra inzending.
 • Wedstrijd is voor alle creatievelingen in Europa en Mexico.
 • Op maandag 6 september maken we de 2 winnaars bekend in dit bericht en op Instagram.
 • We nemen contact op met de winnaars via een privébericht op Instagram

My Hexagon Design winnaars

Gefeliciteerd aan de winnaars en bedankt voor het meedoen!

De winnaars zijn…

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Raquel (@raquelsoze)

%d bloggers liken dit: