Life in the dark: ontdek de nieuwe herfst en winter stoffencollectie 2019/2020 van Katia Fabrics

Benieuwd naar de nieuwe herfst en winter stoffencollectie van Katia Fabrics? Goed nieuws, het moment is eindelijk daar! Wij presenteren meer dan 31 nieuwe stoffen en printjes, zoals poplin-, jersey- en sweatstoffen. Ook hebben we dit seizoen iets nieuws: waterdichte stoffen!

herfst en winter stoffencollectie - life in the dark

De naam van onze nieuwe herfst en wintercollectie is LIFE IN THE DARK. Een collectie geïnspireerd door de nacht en de perceptie van kinderen. De nacht heeft alle elementen om kinderen te boeien en hun verbeelding te voeden met magische en mysterieuze avonturen. 🔎 Bekijk de volledige collectie.

De stoffen vertellen verhalen over de nacht en de magische wezens die dan tevoorschijn komen in de verbeelding van kinderen, zoals feeën, elfen, heksen, wolven, uilen, monsters en vleermuizen. Met printjes die we dit seizoen hebben ontworpen, laten we kinderen hun sprookjes en angsten omhelzen

LIFE IN THE DARK brengt de vriendelijke en meer speelse kant van de nacht naar voren. We kunnen zelf niet kiezen waar we bang voor zijn, maar we kunnen wel de manier veranderen waarop we onze angsten zien.

herfst en winter stoffencollectie

Katia Fabrics herfst en winter stoffencollectie

Word verliefd op de nieuwe stoffen en naaipatronen van Katia Fabrics! Elk patroon bevat stapsgewijze instructies en schematische tekeningen om je naaiprojecten te vergemakkelijken.

Met onze nieuwe en praktische patronen naai je je eigen babycollectie. Alles is eenvoudig naar wens aan te passen en te personaliseren. Denk aan handige patronen zoals hoezen voor je Maxi-cosi, kinderwagenbekleding, wipstoeltjes, aankleedkussens of een hoes voor de kinderstoel.

herfst en winter stoffencollectie - maxicosi

herfst en winter stoffencollectie - wipstoel

herfst en winter stoffencollectie - waterproof

herfst en winter stoffencollectie - babydeken

Kant en klare onderdelen voor het maken van kussens

Een van de nieuwigheden dit seizoen zijn kant en klare kussens. De pakketten bevatten onderdelen die je alleen nog maar hoeft te knippen en naaien. Maak schattige speelgoeduilen, vleermuizen of monsters voor op het bed van je kinderen.

naaipatroon kant en klare kussens

naaipatroon monsterkussen vleermuis

kant en klaar kussen

Waterdichte stof

Dit seizoen introduceren we een nieuwe stof die waterdicht en waterafstotend is. Ideaal voor het maken van kleding zoals regenjassen, mutsen, slabbetjes of toilettassen.

stoffencollectie waterproof

naaipatroon regencape

winter stoffencollectie - rugzak

Blijf op de hoogte

Wil je kans maken op te gekke prijzen, meedoen aan onze wedstrijden en nieuwe technieken leren? Of regelmatig nieuwe inspiratie opdoen voor je volgende haak-, brei- of naaiproject? Abonneer dan op onze blog (rechtsboven op je computerscherm of onderaan deze blogpost op je telefoon) en volg ons op YouTubeFacebook en Instagram!

herfst en winter stoffencollectie