Katia herfst- en wintercollectie 2018-2019: ontdek 18 nieuwe garens!

1 augustus, 2018

Hopelijk zit je nu heerlijk te genieten van de zomer onder het genot van een haak- of breiproject. Wij hebben namelijk leuk nieuws: onze nieuwste herfst- en wintercollectie garens is gelanceerd! De herfst- en wintercollectie van 2018-2019 heeft maar liefst 35 nieuwe garens. In deze blogpost introduceren we 18 nieuwe soorten, waaronder de XL garens, cakes met een mooi kleurverloop, ecologische garens die milieuvriendelijk zijn, vier nieuwe garens van natuurlijke vezels in de lijn Concept by Katia, warme meerkleurige garens voor de winter en.. nieuwe soorten sokkenwol! Ook delen we een leuke update over onze vier populaire garens: Katia Inca, Atlantic, Azteca en Love Wool. Al benieuwd? Lees gauw verder!

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

XL garens

Tout de Suite. Een fantastisch XL garen beschikbaar in 21 kleuren. Ideaal voor het maken van kussens en dekens voor in huis. Of natuurlijk een opvallend en snel te maken kledingstuk, zoals een dikke sjaal, oversized jasje en oversized mutsje met pom pom. Maak vast ruimte, want Katia Tout de Suite komt eraan!

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Balloon. Hier is wat leuks voor de grootste haak- en breinaalden die je hebt! Haak of brei zachte, kleurvolle jassen en vestjes met dit gekleurde garen dat beschikbaar is in 8 verschillende kleuren. Geniet van de volume en warmte van Katia Balloon.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Grote gekleurde bollen (cakes)

Kundalini. Een groot welkom voor deze grote bol waar je je grootste haak- en breinaalden voor kan gebruiken! Als je een beginnende breister bent, dan is dit gratis patroon iets voor jou. Een eenvoudige ´zen´ project waarbij je 1 bal omtovert in een hippe muts met pom pom.

Borealis. We hebben gewoon geen woorden voor de zachtheid en mooie kleurtjes van dit garen. Daarom raden we je aan je lokale Katia winkel te bezoeken en te voelen met je eigen handen. Ondertussen hebben we twee gratis patronen voor je met dit garen: de gebreide nekwarmer en gehaakte sjaal.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Optical. Sjaals, omslagdoeken, nekwarmers, stropdassen, poncho´s, stola´s, dekens.. Je hebt slechts 1 bol Katia Optical nodig om je favoriete accessoire te maken deze herfst!

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

100% biologische wol

Baby Nature. We hebben onze huidige aanbod van duurzame garens uitgebreid met deze fantastische chloorvrije organische wol. Baby Nature is GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd, wat de best mogelijke omstandigheden garandeert voor schapen en het productieproces van garen zonder schadelijke chemicaliën. Brei of haak de kleding van je baby´s met het beste dat de natuur te bieden heeft!

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

4 nieuwe Concept garens

Atmosfera. Relax en geniet van het lichte alpaca garen dat een mooi kleurverloop heeft. Ontdek de 9 Concept Atmosofera kleuren voor jouw volgende breiproject.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Lagom. Katia Lagom is het resultaat van een harmonieuze mix van Extrafine Meriono en katoen. Beschikbaar in 12 kleuren voor liefhebbers van natuurlijke tinten met een subtiel marmer effect.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Mohair Degradé. Een combinatie van Superkid Mohair, merino en polyamide die een heel fijn garen vormen in gedegradeerde herfstkleuren. Gebruik onze gratis haak- en breipatronen om deze elegante sjaal te maken met slechts 1 bol Concept Mohair Degradé.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Tencel-Merino. Dit is een zachte combinatie van Lyocell en scheerwol verkrijgbaar in 14 koude winterkleuren. Lyocell is een biologisch afbreekbare en eco-duurzame vezel die is gemaakt van oude gerecycleerde bomen.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Voor gekleurde kledingstukken

Tanzania. Een wild maar verfijnd fantasiegaren. Tanzania combineert textuur en verschillende garendiktes in een etnisch kleurenverhaal dat geschikt is voor truien, vesten, poncho´s en gebreide jassen.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Indiana. Katoen is niet alleen voor zomerprojecten! Maak dit najaar lichte en comfortabele truien en jassen in 10 prachtige gemarmerde winterkleuren.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Sokkenwol

Jacquard Symmetric Socks. Dankzij de Perfect Colour Cycle kan je met slechts 1 bol een paar sokken breien die precies hetzelfde zijn.

Seta Tweed II Socks. Deze bal combineert de zachtheid van zijde met een tweed-effect, waardoor het een ideale keuze is voor het maken van sokken voor het hele gezin. Beschikbaar in 6 gemarmerde kleuren.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Update populaire garens

Inca Ice. Ons veelkleurige garen Katia Inca wordt uitgebreid met nieuwe kleuren, waaronder een zwart met wit gemêleerde variant. Het gewicht van Katia Inca Ice is ideaal voor het breien van snelle en simpele accessoires.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Azteca Degradé. Let op Katia Azteca-fans! Hier is een nieuwe cake-variant voor jou met een rustig en subtiel kleurverloop. Ontdek een kleurenschema dat geschikt is voor het breien en haken van kleding en accessoires voor het hele gezin.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Big Atlantic. Deze versie is dikker dan Katia Atlantic en geschikt voor het breien en haken van comfortabele truien en gezellige huisaccessoires in 23 prachtige kleuren. Big Atlantic is een fantastisch garen met het materiaal modal, een natuurlijke cellulosevezel met een fluweelachtige tact en een subtiele glans die lijkt op zijde.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Love Wool 100. 100 meter 100% natuurlijke wol! Haak of brei deze winter warme truien, oversized jassen en modieuze accessoires met deze nieuwe versie van Katia Love Wool.

Nieuwste herfst- en wintercollectie Katia Garens

Herfst- en wintercollectie giveaway

Om de lancering van onze nieuwste herfst- en wintercollectie te vieren, hebben we nog een leuke verrassing: wij geven een tas vol garens weg! Ook kans maken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (rechts op deze pagina) en laat in een berichtje hieronder weten wat jij wil gaan maken komende herfst/winter. Op 3 september 2018 maken we de winnaar bekend. Let op: alleen inwoners van Europa kunnen meedoen. Succes!

197 comentarios sobre Katia herfst- en wintercollectie 2018-2019: ontdek 18 nieuwe garens!

  • Wiilie aardema

    Prachtige garens, maar a
    Tijd dilemma dat je niet alles kunt maken. Gewoon een paar sokken zou al prachtig zijn.

  • Marijke van Dijk

    Ik ga sokken breien, heel veel sokken! En ik vind daarvoor jullie nieuwe sokkengarens erg leuk!

  • anjo van oostrum

    Ik wil heel veel sjaals en omslagdoeken haken en breien met deze prachtige garens.

  • Krista

    Wat zou ik graag en paar heerlijke truien of vesten voor de winter willen maken. Aangezien ikcnogal een koukleum ben, weet ik dat ik daar vel plezier aan ga beleven!

  • Viviane

    Enkele lekkere warme sjaals en mutsen, want die heb je nooit teveel 🙂

  • Eef Valize

    Ik zou een heerlijk lekkere Omslagdoek maken. Eindelijk weer eens iets voor mezelf!

  • Marije Bouwknegt

    Prachtige nieuwe kleuren voor een heerlijk vest of een fijne sjaal!

  • Rina Smits

    Het blauwe gehaakte vest van de concept lijn Tencel-merino vind ik erg mooi

  • mirjam

    Prachtige garens! Ik zou graag een trui breien en zeker een omslagdoek ervan haken.

  • Lydia

    Ik ga een mooi vest voor me zelf maken en mutsen voor mijn zoons

  • Elisabeth van den Tempel

    Ik doe graag mee. Ik wil graag een vest voor mezelf breien.

  • Melanie

    Ik zou graag een mooie deken willen maken en garen daarvoor is altijd welkom

  • Petra

    Wat een leuke actie. Doe graag mee voor een tas wol.
    Wil een deken haken en lekkere warme omslagdoeken.
    Dit gaat vast lukken met de mooie garens van Katia!!

  • Femke

    Wat een prachtige garens! Ik ga komende herfst en winter mutsen en sjaals breien voor mijn kinderen, een dekentje haken en misschien nog een vest voor mijzelf.

  • Lina Redeker

    ik doe graag mee, ben altijd aan het breien, al vanaf mijn 13e, ben nu bijna 60 en de liefde voor mooie wol is er nog steeds

  • Josina

    ik zag een post langskomen op facebook, en eerlijk gezegd ken ik de katia garens nog niet. De foto’s hierboven van verschillende garens maakt me erg enthousiast! Wat een mooie bollen. Ik zou er graag sjaals van haken, en misschien e.e.a. combineren tot een bankdeken.

  • Inge

    Als het kouder wordt ga ik een mooie deken maken voor op de bank om heerlijk onder weg te kruipen.

  • Anja

    Ik ben helemaal weg van het jasje van Balloon!!! Zou geweldig zijn om dit te kunnen maken. En een paar van die prachtige sokken lijkt me ook helemaal te gek, en leuk dat je met een bol twee identieke sokken kunt maken!

  • Ingeborg

    Ik zal kledij breien/haken voor een organisatie als:www.debreimadammen.be. Hier in mijn regio zal dat de bremstruik zijn. En ik zal er heel veel plezier aan beleven om gewoon mijn hobby te doen.

  • Jolijn

    Vesten! Ik naai zelf mijn jurkjes ( moeilijke maat) . In de winter zijn deze te koud, maar met een zelfgemaakte vest gaat dit helemaal goed komen.

  • Gerda

    Ik zou heel graag een fijne sprei voor op bed willen haken en een lekker dik lang vest

  • Marijke Steyaert

    Ik ben beginnend breister en ik zou graag eens een mooie trui of een warm vest willen breien.
    Ik geef toe dat ik nog niet met Katia garens gewerkt heb, maar des te meer is dit een fantastische manier om de leuke bolletjes toch te leren kennen en misschien wel fan te worden ervan 😉

  • Marijke Steyaert

    Als beginnend breister zou ik wel een een warme trui of een leuk vest willen proberen.
    Ik geef toe dat ik niet eerder met Katia garens gewerkt heb maar dit is een fantastische kans om jullie leuke bolletjes te leren kennen 😉

  • Ineke

    Ik zou er een heerlijk warm vest van willen maken. Of een mooie deken voor mijn zoons

  • Meta

    Ik zou graag een warme vest maken en lekkere warme sokken, goed voorbereid zijn voor de koude dagen

  • S. Ouwejan

    Een heerlijk vest en een slagdoek voor als het killer wordt, duimen maar!

  • Mariella

    Prachtig garen ik zou graag babyjasje willen maken want ik wordt voor de eerste keer oma

  • Gerkje van der Wal

    Een dikke muts en sjaal zou wel lekker zijn voor de winter. Dus die tas wol komt héél goed van pas!

  • Thea

    Oh ik wil nog zoveel maken…… een poncho, een sjaal en/of shawl, een tas of kussen en een paar sokken (al laat ik die breien door mijn moeder ). Eigenlijk heb ik veel te weinig tijd om al dat moois te verwerken…….

  • marianne

    het wordt weer kouder dus ga ik heerlijk een paar omslagdoeken maken. heerlijk om te doen

  • Ann Diels

    ik maak mutsen, sjaals, omslagdoeken, home decoratie enz met al dat mooie garen. 🙂

  • Sue Plantinga

    Prachtig garens! Ben van plan om (nog) een dekentje te maken!

  • janneke

    Mutsen, sjaals en handschoenen voor de kinderen en mezelf. Een leuke uitdaging met heerlijke wol van jullie.

  • Janny

    Ik zou heel graag een mooie trui voor de winter willen breien.
    En een mooie sjaal, handschoenen en muts om mijn lange grijze mantel op te vrolijken.

  • Anita

    Een heerlijk warm en zacht vest van tencel-merino lijkt me helemaal geweldig en komt sowieso op mijn wenslijstje!!!

  • Janny Polling

    Na veel oefenen ben ik er nu klaar voor om een mooie wintertrui te breien.
    En ik wil graag een mooie sjaal, handschoenen en muts breien om mijn lange grijze mantel op te vrolijken.

  • Janny Polling

    Na veel oefenen ben ik er nu klaar voor om een mooie winter trui te gaan breien.
    En ik wil graag nog een mooie sjaal, handschoenen en muts breien om mijn lange grijze mantel op te vrolijken.

    • Akke Verheijden

      Ik zou graag een trui breien van katia lagoon.

  • MarianF

    Wij worden voor de eerste keer opa en oma en hoe leuk zou het zijn om iets leuks voor ons kleinkind te maken!

  • Linn koolschijn

    Wat een mooie garens allemaal!
    Ik hou van haken en ik hou erg van de Katia garens, die mij steeds een mooi resultaat geven!
    Wat ik zou willen gaan maken? Zeker een heerlijk vest voor mijzelf
    Een mooie omslagdoek en een sprei voor op ons bed
    Nu nog hopen dat ik win
    Veel succes aan iedereen!

  • Maaike Smelter

    Ik wil zeker nog meerdere sokkenparen maken, ik heb verschillende type sokkenwol aangeschaft hiervoor. Ik ben zeer benieuwd naar die van Katia. Daarnaast nog een vest voor mijzelf en meerdere beenwarmers. Dan nog vele kerstballen (voor mijn grote 2018 kerstbalproject)! Een visserstrui of jurkje voor de kinderen staat nog op de planning. En misschien krijg ik eindelijk mijn man zover dat ik iets voor hem mag breien 😉 Genoeg plannen! En hopelijk nieuwe garens om uit te proberen, dus duimen maar!

  • Clarinda vd Zande

    Ik wilndeze herfst/winter mooie sjaals haken met de nieuwe garen. Geweldige kleuren weer

  • Petra van Langevelde

    Ik wil heel graag de blauwe trui breien die bij de love wool 100 staat, wat een mooi patroon

  • Marjan

    Wat een mooie kleuren weer

  • Tanja Wals

    Prachtig garen, ik brei graag sokken, maar ook shawls. Dit garen zal zeker van pas komen.

  • Zarah

    Ik wil wel eens een muts haken, misschien met bijpassende sjaal… Of eens iets nieuw proberen.

  • Bianca

    Zoveel mooie nieuwe garens en hele warme herfst/winter tinten. Zo vergeet je dat het koud is buiten als je heerlijk op de bank aan het haken bent aan weer een nieuw project. Mijn hoofd tolt al van de ideeën om te maken: kussens, sokken, sloffen, omslagdoeken, sjaals, mutsen en noem het maar op zoveel.

  • Jeannette Graveland

    Ik ga een heerlijk warm vest breien en een warme winter trui. Misschien een bijpassende sjaal erbij. Laat de winter dan maar komen.

  • Karin

    We hebben een 4 maand oude baby. Niets is zo leuk om daar kleertjes voor te maken. En die zijn lekker snel af dus kan ze haar outfit ook deze winter nog showen!

  • Ellie Smits

    Ik zou graag iets warms van willen haken/breien, trui, vest of sokken.

  • Kerremans inge

    Ik heb verschillende ideeën. Sjaals mutsen vesten breien. Als ik maar kan breien of haken. Dus stuur maar op 😉

  • Linda Verlinde

    Zeker een shrug, sjaal, muts en wil dokken proberen te haken

  • Ingrid Terpstra

    Wat prachtig garen daar zou ik graag een mooi warm wintervest van willen maken in mooie herfstkleuren. Zin in!

  • Linda

    Na drie kinderpulls wil ik graag eens een pull voor mezelf maken. Maar 1probleem: het wordt moeilijk kiezen , wat een prachtige garencollectie

  • Heloise

    Heerlijke warme trui of vest

  • Karin

    Wat een geweldige kleuren. Een omslagdoek , een vest, een deken… zoveel leuks om er van te maken.

  • Heidi

    Ik wil graag een lekker vest in mooie herfstkleuren maken.
    Ik ben dol op jullie kleuren verloop!

  • Francisca Wisman

    In de laatste maanden ben ik bewust veel kilo’s kwijtgeraakt. De stand is op dit moment -35 kilo. Dit vraagt om een nieuwe garderobe en daarom zou ik van de gaten een nieuwe trui en vest gaan breien.

  • Christel Verstappen

    Ik ga een hele nieuwe babyuitzet breien voor mijn kleindochter! Ik zie al uit naar de gezellige breiavonden deze winter!

  • Fany

    me chifla todas pero seguro que durante este invierno boy a comprar algunas , pero ahora elijo el baby nature para poder hacer la ropita de la bebé que está esperandi hija

  • Lia

    Ik zou dolgraag een babygarderobe willen maken.
    Lekker zachte wol in mooie lieve babykleurtjes.

  • Fany

    No sé por cual decidirme es muy difícil pero me encanta atmósfera es una lana expectacular

  • Lida

    Ik weet nog niet exact wat ik ga maken, maar feit is dat jullie een INSPIRATIE zijn!! Prachtige patronen en kleuren, een feest om naar te kijken….

  • Debbie

    Ik zou een heerlijke omslagdoek en vest gaan maken 🙂

  • Ali Altink

    Hallo Katia , ik zou heel graag willen leren sokken te breien. Daar lijkt me het nieuwe garen van jullie me uitermate geschikt voor. ,

  • Marlene de Haan

    Ik ben al jaren fan van Katia Concept en elk voorjaar, herfst en winter maak ik wel iets uit het boek. Ik zie nu een schattig jurkje gemaakt met Aztec, daar zou ik mijn kleindochter heel blij mee maken. Dus ik loot graag mee voor die tas vol. Katia, ik ben eraan verslaafd.

  • Carine

    Een trui in love wool 100 en een vest in Tout de Suite staan alvast op het programma

  • Joke Libbrecht

    Ik wil heel graag de gehaakte sjaal maken met het prachtige Borealis garen. Super mooie, warme kleuren op 1 bol, zalig!

  • Vicky

    Er zit nog een mooie shrug, een omslagdoek en een decoratiedeken in de plannig. Dus wol gaan we alvast nodig hebben

  • Vicky

    Er staat nog een mooie shrug, een omslagdoek en een decoratiedeken in de planning. Dus wol ga ik alvast nodig hebben

  • Griet

    Wat zou ik maken als ik win. Een mooie trui voor mijn 3xl man. Al een patroon gevonden maar geen garen. En waarom doe ik mee terwijl ik nooit wat win. Gewoon omdat ik het zulke leuke actie’s vindt.

  • Vicky

    Er staat nog een mooie shrug, een omslagdoek en een klein woondeken in de plannig. Dus wol is hier zeer welkom, zou een fijne verrassing zijn

  • Jacques

    heb reeds 3 bollen polar om een muts en een sjaal te breien gekocht

  • Wilma Rumpen

    Een mooi lang vest en een sjaal van die mooie garens !!
    De winter komt gauw!!!

  • Truus van der Bent

    Ik hou van sjalen en mutsen breien. De kinderen en kleinkinderen noemen mij mutsen oma!

  • Carla jongbloed

    Wat een prachtige kleuren. Dat wordt moeilijk kiezen.

  • Marina

    Ik zou graag nog een heerlijk dik vest breien/haken. Ook voor mijn kleinzoontje van (nu) 4 maanden tegen de koudere winterdagen een heerlijk zacht vestje!!

  • Yvonne Makkink

    Ik zou heel graag een mooi warm vest maken in een warme tint. Wat dat betreft mag de herfst beginnen!

  • Karin

    Een warm vest voor de winter om heerlijk in weg te kruipen!

  • Hanneke

    Net vorige week mijn eerste Katiawol gekocht en enthousiast! Ik begin nu eerst met een sjaal, alleen nog even een patroontje kiezen (wat niet eenvoudig is, want zoveel moois).

  • Katrien Carlier

    De trui met raglanmouwen ‘Baby Nature’ !
    Prachtig patroon en biologische wol voor de baby, een heel goede combinatie !

  • Gerlinde Vlaemynck

    Met een metekindje op komst, kan ik de garens goed gebruiken. Breien voor de baby op kille dagen.

  • Jeanne

    Zou leuk zijn om te winnen om de garens eens uit te testen.

  • Inge

    Wat een ontzettend leuke actie. Wat ik zou maken met het garen? In ieder geval een lekkere warme trui/vest, sokken en een deken voor onze Poolse vriend Jan. Hij woont in een houten huisje in een klein gehuchtje en heeft geen luis om dood te drukken. Op deze manier zou ik hem een handje kunnen helpen de barre winters door te komen. En ik maak graag omslagdoeken, sjaals en knuffels om cadeau te geven

  • Claudia

    Dekens dekens dekens , zowel haken als breien, in allerlei steken, kleuren en patronen.

  • Diana Kool

    Een mooie trui voor mijn kleine man Ryan van drie!

  • Katrien Carlier

    De trui met raglanmouwen in ‘Baby Nature’ !
    Prachtig patroon en biologische wol voor de baby, perfecte combinatie !

  • Katrien Carlier

    De trui met raglanmouwen in ‘Baby Nature’ !
    Prachtig patroon en mooie biologische wol voor de baby, perfecte combinatie !

  • Tineke

    Een heerlijk vest of trui, om met de koude wintermaanden heerlijk in weg te kruipen.

  • Pauline de Groot

    Een heerlijk vest van dik garen ontbreekt nog in mijn kast. De nieuwe sokkengarens zijn al beproefd en in 1 woord: fantastisch!

  • Judith Cooreman

    Leuke actie!! Ik ga een trui breien en minstens 1 paar sokken met de super soxx color garens. Ben helemaal klaar voor de herfst: wollen truien en boswandelingen! Groetjes, Judith

  • Miranda

    Ik zou de sokken gaan breien! Wat een leuk motiefje

  • Louisa

    een mooie omslagdoek voor mijn moeder

  • Louisa

    een omslagdoek voor mijn moeder of een vest weet het nog niet presies

  • Lindsey knockaert

    Ik ga mijn dochter van 8 leren breien, iets waar ze al heel lang naar vraagt! Enkele bollen Kundalini zouden een mooie sjaal kunnen worden voor haar en door haar gemaakt.

  • Margriet

    Ik wil wel eens proberen een trui of vest te haken. Dekens knuffels en sjaals geen probleem maar nu tijd voor een volgende uitdaging

  • thea

    Ik ga komende week naar sittard naar Wolstreet. breiwinkel . Dan zou ze de nieuwe Katiaboeken hebben klaar liggen. En ga ik kijken om een mooie trui te breien. ik brei veel met Katia garens, dus vind ik al jullie garens super

  • thea

    ik brei heel veel met Katia garens, Ik ga volgende week naar Wolstreet wolwinkel in sittard. Voor de nieuwe boeken van Katia. gegarendeerd staat er weer een mooie trui in . Ik koop ze ieder jaar gr Thea Storcken

  • Katrien

    Mijn twee kleine meisjes zijn op hun mooist met zelfgebreide unieke stukken. Deze winter maak ik voor de zusjes (4j en 4 maand) hetzelfde wollen jurkje, superschattig. De warme kleuren uit de azteca lijn, met het zachte kleurverloop, zijn prachtig daarvoor!

  • Ariane

    De nieuwe garens van Katia zijn weer een streling voor het oog voor alle liefhebbers van breien of haken. De kabeltrui die voorgesteld wordt is gewoon prachtig en wordt zeker mijn volgend project.

  • Manon

    Het wordt vast en zeker een sjaal of omslagdoek om toe te voegen aan mijn uitgebreide collectie .

  • Manon

    Het wordt vast en zeker een sjaal of omslagdoek om toe te voegen aan in uitgebreide collectie

  • Manon

    Het wordt vast en zeker een sjaal of omslagdoek om toe te voegen aan mijn uitgebreide collectie.

  • Ria Roelens

    Ik ga sokken breien prachtige kleuren

  • Anna

    Graag doe ik mee!
    Het Katia garen is geweldig om mee te haken en breien!

  • dori burger

    Ik ben met de herfstshawl bezig, verder word ikweer oma dus dekentjes en jasjes ook op mijn to do list,

  • Ineke

    Je weet niet waar je aan beginnen moet zoveel leuke en nuttige dingen. Dus die tas is welkom. Ga ik beginnen met een muts

  • Ineke

    Ik zou sokken breien en als er dan garen over is een warme muts

  • Jacqueline

    Wat ik wil gaan maken? Nog geen idee, maar ik word altijd zo blij van een tas vol wol en dus een tas vol mogelijkheden. Heb mijn oude hobby weer opgepakt en dat bevalt zo goed!

  • Joke

    Ik ben al een manteltje voor mijn lieve baby nichtje aan het breien van Lagom, wat een prachtig materiaal. Voor haar moeder wil ik een vest gaan breien

  • Janny

    Ik zou heel graag een mooie winter trui willen breien. Mijn 1e
    En voor bij mijn saaie lange grijze mantel een sjaal, handschoenen en muts om hem op te vrolijken!

  • Erna Le loux

    Trui, muts sjaal omslagdoek
    Word helemaal hebberig van al die mooie kleuren en garens

  • Jeanne

    Ik zou heel graag een kleurrijk wintervest willen haken

  • Karin Snel

    wil graag een fijn plaid voor de bank maken

  • Marianne

    Ik zou graag een mooie jas willen haken! Jullie hebben zulke mooie warme kleuren. En dat zou mijn uitdaging (jas haken) meer kans van slagen geven. Dat is waarom ik graag mee wil doen .

  • Anita

    Die mooie jas gemaakt met Tout de suite en Polar zie ik helemaal zitten en staat op mijn wensenlijstje!

  • Anita

    Een fijn vest in herfstkleuren met Azteca Degradé is slechts één van mijn favorieten!!! Kiezen is echt moeilijk….

  • Marian Dijk

    Wat ik zou denken als ik de tas zou winnen??? Ik zou er omslagdoeken mee maken voor mensen die ernstig ziek zijn. Deze mensen kunnen wel wat warmte gebruiken en door de omslagdoeken krijgen ze die.

  • Sas

    Ik zou heel graag een lekker warm vest met kabels of verschillende steken willen breien voor de herfst/winter!

  • Sas

    Oja, en ik zou heeeeeeel graag die leuke rugzak willen halen uit het laatste Katia boek!! Écht heel gaaf en een nieuwe uitdaging op haakgebied! Lekker puzzelen en verstand op nul zetten!☺️

  • ria

    ik zou met de nieuwe baby wol een paar truitjes breien voor mijn kleinkind en voor mezelf met mohiar degrade vind ik supper voor mijn man big antlantic en natuurlijk terug sokken deze zijn zeer mooi

  • Ria Deboosere

    amaai,mooie warme. kleuren, ik zie het al voor me zeker een warme sjaal en sokken en ….

  • Sienek de Vries

    Ik ga sjaals omslagdoek en dromenvangers naken.

  • monique roelands

    ik wil een boothals trui gaan breien

  • lisette ruuls

    Een lekkere zachte warme trui van balloon. Heerlijke kleurtjes tijdens de donkere dagen.

  • Mariandel Canisius

    Ik zou voor de winter nog eens een mooie trui met kabels en een losse col willen breien.

  • Ineke

    Wat een mooie garens. Sokken, trui zoon en/of voor mezelf. Misschien nog voor een opkomst zijnde baby van een nichtje. Ideeen genoeg.

  • M.akerboom

    Misschien een nieuwe uitdaging: sokken breien?

  • patricia

    oh zo veel ideeen maar ik zou heel graag nog een deken of een mooie omslagdoek willen maken!

  • Natasja

    Wat een mooie garens! Daar zou ik graag een paar omslagdoeken van willen maken.

  • Cindy

    Hoi hoi… Ik wil heel graag een wandkleed gaan knopen en haken ❤️

  • Cindy Hoogeveen

    Hoi hoi… Ik wil heel graag een wandkleed gaan knopen en haken ❤️

  • Ellen Swinnen

    Ik zou graag een vestje haken voor mijn neefje die 1 jaar wordt! Met jullie zachte garen moet dat zeker lukken. Ik zou ook graag leren sokken breien, dan kan ik zelf warme sokken maken voor de winter.

  • Anneke RIJKENS

    Ik zou heel graag met jullie garens het Berona vest willen haken

  • Serena Das

    Mmmm moeilijk, omslagdoek, sjaals, mutsen dekens. Ben meestal met van alles tegelijkertijd bezig…

  • Ilse

    Sjaals en poncho’s haken met de ontwerpen van de geometrische motieven haken van j. decorte. Ik ben nu al bezig met de Katia sweet lace en air Lux. Wat heerlijke garens. Dus de nieuwe collectie zal zeker ook fantastisch zijn.

  • Meta

    Sloffen.. altijd koude voeten
    En heerlijk warme col..

  • Sonja Huygen

    Stuk voor stuk mooie garens! Een omslagdoek voor mezelf en een jasje voor m’n kleindochter die in oktober 2 jaar wordt, dat ga ik zéker maken!

  • Koba Bouwman

    Een prachtige deken van het XL garen of van het nieuwe atmosfera garen. Wow, kan bijna niet wachten!

  • Heidi Smit

    Ohhh wow wat een mooie garens, prachtige kleuren. Ik zou ze heel graag gebruiken voor de Myriad Cal

  • Chantal

    Ik wil mijn woonkamer restylen met mooie nieuwe kussens en dekens. Ik zag al een aantal mooie wolletjes voorbij komen hierboven.

  • Gerrie

    Ik zou heel graag een keer een lekker vest willen haken. Ik heb hier hele mooie garens voorbij zien komen.
    Dus een mooi patroon en een tas garen uit de nieuwe collectie zou hoed terecht komen

  • Gerrie

    Ik zou heel graag een keer een lekker vest willen haken. Ik heb hier hele mooie garens voorbij zien komen.
    Dus een mooi patroon en een tas garen uit de nieuwe collectie zou goed terecht komen

  • Kitty Blaauw

    Heel mooi jullie wintercollectie!!! Daar ga ik een lekker vest voor mijzelf, sjaal en een trui voor mijn man van maken. Om te breien of haken is een heerlijk tijdverdrijf en er ontstaat iets moois, vooral met jullie garen.

  • Bep Warnaar

    Ik zou graag een mooie trui of vest voor mijn man maken.

  • Lian

    Ik ben van nature al een ontzettende koukleum, maar met deze garen zal ik er warmpjes bijzitten

  • Monique

    Ik vind het heel leuk om dekens, sjaals en omslagdoeken te haken, dus het zal ongetwijfeld zoiets zijn, hoewel ik ook nog wil leren om sokken te maken…
    Gelukkig genoeg ideeën om te ontspannen met een (haak)werkje en een lekker kopje thee.

  • Greet De Rijbel

    oh ben gek op verloopgaren. Ik word voor de eerste keer oma in november, dus haakideetjes genoeg nu. En met verloopgaren ziet het zelfde patroon er toch iedere keer weer anders uit.

  • Joke

    Ik verheug me er nu al op om een heerlijk zacht en warm vest voor mijzelf te maken.
    Het is fantastisch om zelf je kleding te kunnen maken met prachtig Katia wol. Dubbel plezier: eerst lekker ontspannen bezig zijn met een project en het daarna heerlijk dragen.

  • Astrid

    Een lekker warm wegkruip vest…Een bankdekentje. ..en sjaal. …ik heb altijd veel meer ideeën maar raak vooral geïnspireerd door warme mooie garens

  • Kitty

    Ohhhh vest trui sokken sjaal muts wat zou ik niet willen maken

  • Sascha_W

    Mijn e-mailadres verraad mijn grootste hobby al 🙂 maar afwisseling moet er zijn, dus de hitofude staat binnenkort op de naalden ( moet eerst van mezelf het vorige project afmaken 🙂 ) en uiteraard zullen er weer de nodige mutsen,handschoenen en truien gehaakt moeten worden voor de kinderen. Mocht er dan nog tijd over zijn, begin ik aan een warme wollen winterjas voor mezelf!

  • Ilse

    Ik zou sjaals en poncho’s haken naar de ontwerpen met geometrische motieven haken van J Decorte. Ik ben daar trouwens al mee bezig met de katia sweet lace en de katie air Lux. Prachtige fijne garens om mee te werken en mooi luxueuze uitstraling. Wat een vooruitzicht naar de nieuwe collectie.

  • Elsbeth

    Wat een prachtige garens! Het is honderd jaar geleden dat ik een trui gebreid heb. De laatste tijd ben ik wel weer veel aan het haken, vooral kleinere projecten. Maar ik zou graag weer eens een trui breien. Heerlijk ontspannen naast mijn studie voor schooljuf :).

  • kaatje bouthoorn

    Wat een prachtige garen, daar kan ik deze herfst en winter weer vele mooie projecten mee maken. Kom maar op hoor

  • Anita Diepeveen

    Ik zou heel graag zo’n mooi warm lang vest willen haken met van die mooie herfsttinten Ik hou nietvan die kille temperaturen, dus zo blijf ik lekker warm

  • christiane theunissen

    met de katiagarens ga ik voor mama in het rusthuis knuffelkussens maken van veerschillende dieren zoal: schaapje, koe, konijn, olifant, beer, …..

  • Chris

    Wow … zoveel prachtige kleuren … een warme vest en enkele sjaals zijn welkom voor de winter!

  • jolanda de meijere

    Mooie verloop poncho’s met mouwen,nog maar 3 te gaan voor sinterklaas

  • Henriette Lassooij

    Hier word ik een beetje hebberig van Ik zou graag voor mezelf een mooie poncho/jas willen breien/haken, lekker om in de auto aan te kunnen houden.

  • Ellen

    Zo veel nieuws!!! Dringend tijd om naast het breien ook ‘ns een sjaal of deken te haken met al dit moois!!!

  • Roosens Karine

    super mooie garens, moeilijk te kiezen.
    graag zou ik eens een jas willen breien.

  • Anita

    Dat lekkere dikke vest/jas gemaakt met Tout de suite en Polar is echt geweldig!

  • Chris Beirens

    Wat is het fijn
    om in Katia garen gekleed te zijn
    van sok tot top
    of gehaakt of gebreid
    tot ieders jolijt
    maak ik mezelf deze herfst, want ik ben niet lui
    een aardige Katia trui.

  • Chris Beirens

    Wat is het fijn
    om in Katia garens gekleed te zijn
    van sok
    tot top
    of gehaakt of gebreid
    tot ieders jolijt
    maak ik mezelf deze herfst, want ik ben niet lui
    een aardige Katia trui

  • Wilma

    Ik word voor het eerst oma en zou graag babyspulletjes willen maken. Dekentjes, truitjes, sokjes enz.

  • Karen Gorter

    Ik ben al één jaar begonnen met deze hobby. Ik heb hem van mijn schoonmoeder geleerd. Ik ben echt dol op breien en ik vind jullie collectie heel mooi. Ik ben van plan om sjaals en vesten voor mijn baby te breien, zodat hij deze herfst/winter lekker warm is.

  • Karen Gorter

    Ik ben al één jaar begonnen met deze hobby. Ik heb hem van mijn schoonmoeder geleerd. Ik ben echt dol op breien en vind jullie collectie echt mooi. Ik ben van plan om sjaals en vesten voor mijn baby te breien, zodat hij in deze herfst/winter lekker warm blijft.

  • Marjan

    Oh, ik wil deze winter een ijslandse trui breien, met zo’n mooie ronde pas!

  • Catharina

    Prachtige collectie , wordt moeilijk om te kiezen , poncho , woondeken , kussens , bernadettevest, oversized truien om gezellig op de bank te breien of te haken , veeeeeeeel te veel , maar o zo weinig tijd vergeleken met alles wat ik wil …..

  • Ann Franquet

    Ik ga een zachte babydeken maken met Baby nature. Leuk als cadeautje en ecologisch?

  • Anneke

    Een tas vol wol?? Daar kan ik een heleboel Troostknuffels van maken!

  • Arja

    Ik vind al die yarn cakes supergaaf, en ideaal voor een omslagdoek of een poncho. Beide wil ik graag gaan haken dan wel breien.
    Tout de suite lijkt me ook stoer voor een woonkussen.

  • Marian Ligtenberg

    Ik wil de wol of katoem voelen en dan komt de creatie vanzelf
    Vooral de Indina katoen prachtig voor mijn haakwerk

  • Mariejeanne Dhont

    Fantastisch die oranjebruine pull met roestbruine mouwen. Doet me terugdenken aan mijn jeugd. Is zooooo lang geen mode meer geweest. Ik sta te springen om er aan te beginnen. En misschien zitten er deze winter ook wat vestjes en sokjes in de maak voor mijn nieuwe kleinzoon.
    ZOU HEEL GRAAG WINNEN!!!

  • lisette

    Een lekkere warme en zachte trui van Balloon. Deze kleurtjes vrolijken de donkere winterdagen op

  • Zuodar Odette

    Oh allemaal veel te mooi. Kan echt nuet kiezen. Zou graag een jurk breien ,een trui en sjaal en nog zoveel meer. Echt mooie kleuren . Ben benieuwd oh ja en voor de babytjes …zalig een sprei sokjes jurkjes truitjes…….

  • Annette

    Ik heb 5 kleinkinderen en de oudste 3 roepen steeds…. oma, wanneer ben ik weer aan de beurt?? En als straks de jongste 2 ook zover zijn…. poeh… oma heeft het altijd “druk” met breien en haken. Gelukkig maar…. iK verveel mij nooit ❤️

  • Linda Beverwijk

    Dekens, kussens, sjaals, alles om mijzelf warm te houden deze winter!

  • Corry van Soest

    Een eenvoudige trui uit het beginners boek ga ik maken op dikke naalden met dikke wol.
    Helaas hebben ze nog niet alle materialen binnen, en daar wacht ik met smart op, in dat opzicht heb ik zo n zin in de herfst/winter 2018/2019
    Met Katia wordt alles mooier

  • Mieke van der Pal

    Een prachtig verjaardagscadeau. Wat ik wil gaan maken komende maanden, teveel om op te noemen. Omslagdoek, sjaal, muts, vest, sokken, babykleding en misschien nog een deken.

  • Christa Debusschere

    Wat een mooi gebaar.
    Het zou voor mij een mooi verjaardagsgeschenk zijn, op 4 september ben ik jarig.
    Met de prachtige wol zou ik een sjaal haken, een pull breien en uiteindelijk proberen of ook ik sokken kan breien

  • Sandra Potse

    Hallo.
    Ik zo heel graag een lekker warme shrug willen maken van het Borealis garen. Het liefs een shrug met mouwen. En daar dan heerlijk in weg kruipen op koude winter dagen. Hmmmm. Heerlijk.
    Groetjes Sandra.

  • Marjan

    Oooh! Ik ben absoluut verzot op alle Katia wol! Ik heb altijd twee projectjes in de weer (één brei-project en één haak-project). Daarom kan ik nooit genoeg wol hebben om alle prachtige ontwerpen tevoorschijn te toveren met mijn breipennen en haaknaalden (die ik sinds kort op Instagram toon @fashionedbymarjan).

  • Liz

    Prachtig die mooie warme herfsttinten. Wat zou ik willen maken? Er zijn zoveel leuke projecten. Ik ken Katia voornamelijk van de katoenen garens, waarmee ik al vele amigurumi’s mee heb gehaakt. Maar ik wil nu voor iets groters gaan. Een mooie woondeken. Ik verheug me er nu al op

  • Wilma

    Ik word binnenkort voor de eerste keer oma en zou graag mooie babyspulletjes breien met het nieuwe garen van Katia

  • Anja Fokkema

    Nog geen idee wat ik wil maken, maar een sjaal bij mijn nieuwe jas of een omslagdoek zou al leuk zijn!

  • Froukje Weistra

    Ik ga deze winter echt heel veel van mijn eigen ontwerpen maken O.a. Sjaals en grote kussens.

  • Geertje Leufkens

    Afgelopen zomer heb ik een topje gehaakt voor onze kleindochter. Dat is goed bevallen. Als ik het kleurrijke garen zie wordt ik heel vrolijk. Alle kleinkinderen kunnen wel een warme muts, sjaal en sokken gebruiken. De herfstavonden zijn dan wel gevuld

  • Gerkje van der Wal

    Graag zou ik weten wie gisteren de wol heeft gewonnen, zodat ik haar kan feliciteren!

    Groet, Gerkje

  • Anouska cappaert

    Een mooie katoenen wintervest staat op mijn lijstje om te maken.
    Super al die mooie garens.

    Groetjes Anouska

  • Francisca Wisman

    Na bijna 50 kilo te zijn afgevallen en nog wat kilo’s te gaan is het tijd voor mooie nieuwe kleding. Omdat ik nog wat meer ga afvallen wil ik als eerste een mooi vest gaan breien uit jullie Easy Knits tijdschrift nr. 7. Dit zorgt er direct voor dat ik het weer wat warmer heb. En daarna ga ik graag verder met het breien van een mooie trui in een maatje kleiner of hesje uit jullie tijdschrift Urban nr. 99.

  • Heleen

    Jaaaa graag doe ik mee, wat ik wil maken? Nog meer mutsen en sjaals, maar vest is ook leuk of mooie grote omslag doek, laat die tas maar komen 🙂

  • Debbie

    Er zijn zoveel mooie patronen dat ik bijna niet kan kiezen!! Maar ik denk dat het een leuk vestje wordt voor onze dochter. Lekker voor komende winter

  • Irene

    Hondjes van sokkenwol, omslagdoek, deken. Genoeg wensen

  • Kim De Munter

    Ik heb al heel wat knuffels gehaakt, maar nog nooit een kledingstuk. Met de winter die voor de deur staat, zou ik deze garens gebruiken om er sjaals van te maken voor mijn man, kinderen en mezelf. Allemaal gelijkend, maar toch een beetje anders. Met zoveel keuze in kleuren en patronen moet dat lukken 🙂

  • Nicole Slowikowski

    Ik ben verliefd op het garen Concept Lagom. De mix van warme zachte wol en koel, stoer katoen is ideaal. De verbleekte kleuren zijn wondermooi. Kiezen wordt moeilijk. Neem ik Reebruin, grijsbeige, groen of toch bleekrood? Breien wil ik hiervan de prachtige, stoere trui die het model hierboven showt. Perfect gestyled met een jongensachtige pet. Een mooie rok en laarzen erbij… de herfst wordt prachtig.

Geef een reactie