Gehaakte sjaal-sarong: een veelzijdige accessoire gehaakt met slechts één bol garen van Spring Rainbow

Ben je op zoek naar een leuk, mooi en eenvoudig haakproject ? Geweldig ! 😉 Wij delen dit patroon van deze veelzijdige gehaakte sjaal-sarong, let op ! Vervaardigd met slechts één bol van de kwaliteit Katia Spring Rainbow. Zonder twijfel, is dit een perfect cadeau zowel voor de aankomende Moederdag en natuurlijk ook voor jezelf. Een sjaal voor de lente of een zomerse sarong ? Beslis zelf hoe je deze veelzijdige accessoire met jouw favoriete kleurverloop effect wilt dragen. Dus kies uit de 14 kleuren van de kwaliteit Spring Rainbow en download het patroon voor het haken van de sjaal-sarong.

sjaal-sarong Sjaal-Sarong en veel meer

Als een hoofddoek, over de schouders, rondom de hals, vastgeknoopt aan de taille… Deze sjaal-sarong is de perfecte gehaakte accessoire vanwege de veelzijdigheid. Als je kijkt naar het patroon zul je zien dat er gehaakt wordt over een ketting lossen van het begin, die de afmeting van de breedte weergeeft. Hierna wordt er gehaakt volgens de grafiek tot de bol garen van de kwaliteit Spring Rainbow beëindigd is. Op deze manier, verkrijg je een sjaal-sarong met een afmeting van ongeveer 135 cm x 36 cm. Als je een grotere afmeting wenst, haak dan verder met een tweede bol garen van de kwaliteit Spring Rainbow tot de afmeting van 135 cm x 72 cm bereikt is. Bij het samenvoegen van de eerste bol garen aan het begin van de tweede bol, zorg dan dat hierbij het kleurverloop effect voortgezet wordt.

sjaal-sarong

Moederdag

Bij Katia willen wij je helpen, inspireren en cadeau-ideeën delen met jou voor deze Moederdag. Neem kennis van de handmade cadeaus zodat je op deze speciale dag je moeder kan verrassen:

Sjaals. Vervaardigd met één of twee bollen garen van de kwaliteiten Spring Rainbow, Just Degradé, Sfumato of Saint-Tropez.

Lente Zomer 2017 Tassen en enveloppe-tassen. Vind patronen voor het breien en haken in de tijdschriften Sport 92 en Chic 93.

cadeau-ideeën Topjes, vesten, jurken… fantasie. Ontdek eenvoudige kledingstukken vervaardigd met garens van de Fantasy-lijn: MalibuSingapurOasisPapyrusMoonlightTahiti Effect en veel meer.

cadeau-ideeën En natuurlijk, als het een brei-of haakmoeder is, dan is het beste cadeau voor haar een complete set van garens, tijdschriften met patronen, breinaalden, boeken met steken… Het allerbelangrijkste is dat je haar een cadeau geeft dat met liefde gemaakt is !

%d bloggers liken dit: