5 Gehaakte bladwijzers: Peter Pan, Roodkapje, Harry Potter, Sneeuwwitje en de Kleine Prins

6 april, 2017

Gehaakte bladwijzers

Zijn haken en lezen twee van je favoriete hobby´s ? Als je antwoord hierop ja is, dan maak je ons blij ! Want behalve het genieten van het lezen van een boek, kan je met veel plezier deze 5 gehaakte Bladwijzers maken: De kleine Prins, Sneeuwwitje, Harry Potter, Roodkapje en Peter Pan. Dat klopt ! Begeleid je lectuur met de protagonisten van enkele van de meest beroemde verhalen. Je hebt slechts enkele minibollen garen van de kwaliteit Katia Amigurumi 100% Cotton nodig en je kan hier het patroon downloaden. Dit is ons cadeau om de Dag van het Boek samen met jou te vieren. Wij hopen dat je enthousiast zal zijn met deze 5 bladwijzers en dat je deze haakt terwijl je de boeken leest van Peter Pan, Roodkapje, Harry Potter, Sneeuwwitje en de Kleine Prins.

Gehaakte bladwijzers

Gehaakte Bladwijzers

Ten eerste, bij de instructies verklaren wij twee basiselementen voor het haken. Een bal met volumen en een lange platte rechthoekige strook. Dat wil zeggen, bij elke bladwijzer wordt één deel rondgehaakt (hoofd) en een ander deel wordt plat gehaakt (lijf). Aan de andere kant, bij dit patroon laten wij je zien hoe je de gehaakte bladwijzers met kleine details aan kan passen aan je persoonlijke smaak. Volg de instructies, observeer de foto´s en voeg de neus, ogen, lippen, bril, verschillende kapsels…toe aan de hoofden van elk personaje. En als laatste, neem heel eenvoudig de delen onderling samen. Naai het hoofd aan het lijf door middel van enkele steken. En uiteindelijk, de verschillende kledingstukken toevoegen: vlinderdasje, strik, muts met veer, das, kraag van de jurk, kapje… Het is gemakkelijker dan je denkt!

Gehaakte bladwijzers

Alle Steken voor het Handbreien 2

Publiceren wij een tweede collectie van 234 steken voor het leren breien van de meest eenvoudige steken tot de meest complexe steken. Elke steek wordt in detail naald voor naald beschreven. Bovendien is elke steek vergezeld met een grafiek die gemakkelijk te lezen is, samen met een foto van het eindresultaat. Elke sectie wordt gedifferentieerd naar kleur zodat het opzoeken gemakkelijker is. Één van de nieuwe secties is gewijd aan de puntjes die gecreëerd zijn voor de afwerkingen van dassen, sjalen en decoratieve objectenVerkrijgbaar in de lokale Katia winkel.

Alle steken voor het Handbreien 2