World Wide Knit and Crochet in Public Day 2024

8 mei, 2024

Op 8 juni is het “Wereldwijde Brei- en Haak-in-het-Openbaar Dag” 2024. Maak je klaar om de straat op te gaan met deze 10 simpele en creatieve ideeën. Maak je klaar met Katia voor het meest verwachte evenement van het jaar!

Wereldwijde Brei- en haak-in-het-openbaar dag 2024

Voordat we deze 10 ideeën met je delen, willen we bij Katia de community aanmoedigen om haken ‘officieel’ deel te laten uitmaken van deze viering. Daarom zou elke tweede zaterdag van juni de World Wide Knit and Crochet in Public Day 2024 (met de afkorting WWKCIP) worden. Wat vind je van ons voorstel? Laat het weten in de reacties hieronder!

Maak je klaar met deze 10 ideeën

Hier zijn 10 ideeën om een onvergetelijke World Wide Knit and Crochet in Public Day 2024 te beleven.

Personaliseer je kleding met borduurwerk 🧵 Gratis PDF met diagram

Om te beginnen delen we een gratis diagram in PDF-formaat zodat je zinnen als I LOVE KNITTING of I LOVE CROCHET (of beide!) op je kleding en accessoires kunt borduren. Download het schema met letters en hartjes om je liefde voor haken en breien uit te drukken.

Als je vragen hebt, bekijk dan onze video’s om te leren hoe je dupliceersteek op breiwerk en kruissteek op haakwerk borduurt. Personaliseer alles met deze borduurwerk, van tops tot handtassen.

Hoe je de dupliceersteek op breisteken borduurt

Hoe je de kruissteek op haakwerk borduurt

Gehaakte slinger

Voeg een feestelijk tintje toe aan de ruimte waar je evenement plaatsvindt met een gehaakte slinger met stoffen letters. Download ons gratis patroon en ga aan de slag!

Accessoires voor buiten

Bescherm jezelf tegen de zon met een bucket hat of houd je telefoon bij de hand met een supereenvoudige mini-tas voor je telefoon. Veel plezier met deze WOW by Katia patronen, perfect om te genieten van breien en haken in de buitenlucht.

Verbaas iedereen met deze gehaakte pet met klep, gemaakt met 2 bollen Katia Fair Cotton. Kies je favoriete kleur en zet een trend met dit originele DIY-idee!

Vergeet niet voldoende water te drinken! Draag je drankje in de Stay Hydrated fleshouder van Ameskeria, gemaakt met Katia Home Cottage.

Nuttige naaibenodigdheden

Als je ook naait, kun je rekenen op Katia Fabrics. Ontdek nuttige DIY-ideeën om het meeste uit je wollen hobby te halen. We raden aan om een thermische fleshoes en een herbruikbare sandwichwikkel van voedselveilig plastic te naaien.

Japanse stijl woltas

Als je nog nooit eerder genaaid hebt, hebben we ook kant-en-klare etuis en tassen om je wollen hobby georganiseerd te houden. Houd je kostbare bollen goed verzorgd met deze garen-opbergtas in Japanse stijl.

Projecttassen met illustraties van Lady Desidia

Als je meer ruimte nodig hebt om je naaiprojecten, haak- of breimaterialen en accessoires mee te nemen, dan is deze projecttas met een print ontworpen door illustrator Lady Desidia iets voor jou.

Verbinden, delen, plezier hebben!

Dit zijn de 10 ideeën om je klaar te maken voor de Wereldwijde Brei- en Haak-in-het-Openbaar Dag 2024 met Katia. Als je meer eenvoudige en praktische ideeën zoekt, ga dan naar katia.com. Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok voor meer leuke uitdagingen en verrassingen.