Katia Premium Designers: gebreide auteur kledingstukken

Premium Designers

Katia Premium Designers: Geniet van het slow knitting met Erika Knight en haar exclusief ontwerp voor Katia Nomada. Bij Katia ontwerpen wij sinds tientallen jaren gebreide en gehaakte kledingstukken. Kenners van het creatieve proces, dat onze garens tranformeert in unieke werkstukken, presenteren wij Katia Premium Designers: een ruimte die gewijd is aan de designers van gebreide mode en hun ontwerpen. Wij nodigen je uit om deze reeks auteur kledingstukken te breien en om op deze manier enkele van de topnamen van het handknitting te ontdekken, hun geschiedenis te leren kennen en waar zij hun inpiratie opdoen, door middel van hun exclusieve ontwerpen voor Katia.

Erika Knight

Premium Designers: Erika Knight

Erika Knight is een bekende ontwerpster van mode voor het breien en haken, met meer dan 25 boeken die gepubliceerd zijn over de gehele wereld. Met een filosofie die gebaseerd is op de eenvoud, heeft Erika een unieke interpretatie van de kunst van het breien: haar taak is het vereenvoudigen en haar visie en passie voor het breien en haken te delen door middel van aantrekkelijke en toegankelijke projecten, met als doel ons te inspireren om te experimenteren, maar vooral om ons te laten genieten van de creatie door middel van slow knitting.

Erika Knight

Erika Knight

Deconstructed Sweater by Erika Knight

Wanneer je je tijd besteed om iets met de hand te maken, betreft het zowel het proces als ook het eindresultaat, daarom is het gebruik van de best mogelijke materialen heel belangrijk. Voor Erika Knight “is het een eer om de mogelijkheid te hebben om samen te werken met Katia voor het creëren van een uniek ontwerp met Katia Nomada: 100% Wol die de wijsheid van een eeuwenoude ambacht terugbrengt en die de duurzame werkwijzen promoot voor het breien van slow clothes: langzame, duurzame en bewuste kledingstukken “. Wij nodigen je uit om de kunst van het breien en het haken te ontdekken vanaf de eenvoud en de schoonheid met de creatieve manieren van deze uitzonderlijke ontwerpster.

Desconstructed Sweater: brei langzaam dit ontwerp met ziel met garens uit de nabijheid. Geniet van het slow knitting !

Erika Knight

%d bloggers liken dit: