Dit zijn 10 haakpatronen voor baby´s die je wil maken met ons nieuwe tijdschrift Katia Baby 104

13 juni, 2023

Als je een passie hebt voor haken en er komt een nieuw gezinslid bij, dan zijn dit 10 haakpatronen voor baby´s die je deze lente/zomer 2023 wil maken. Ontdek eenvoudige patronen die je in korte tijd kunt maken met slechts een paar bollen. Je vindt al deze patronen, en nog veel meer, in het tijdschrift Katia Baby 104!

Dit zijn 10 haakpatronen voor baby´s die je wil maken met ons nieuwe tijdschrift Katia Baby 104

Eenvoudige haakpatronen voor baby´s

Jurken, rompertjes, truien, vestjes, slofjes en gehaakte dekens gemaakt met een zorgvuldige selectie van Katia garens. Haak babykleertjes en accessoires die met liefde door jou zijn gemaakt!

Dit zijn 10 haakpatronen voor baby´s die je wil maken met ons nieuwe tijdschrift Katia Baby 104

1. Veel plezier met het haken van dit baby rompertje met Alexandria garen in een trendy kleur.

2. Deze gehaakte jurk met zakken is perfect voor een zomerse dag! Het Panama garen geeft het een vleugje elegantie, terwijl de zakken voor wat speelsheid zorgen. Je kunt ook Katia Capri gebruiken.

3. Het haken van een babyvest met capuchon was nog nooit zo eenvoudig! Dit haakpatroon is gemaakt met Pure garen van Concept by Katia, een zeer zacht en makkelijk te verwerken garen van 100% Pima katoen.

4. Haak een setje met ons gerecycleerd garen Katia Aqua! Geniet van dit eenvoudige patroon voor een vestje met bloemen en babyslofjes met vlinderversiering.

5. Geniet van de zachtheid van Katia Baby Ultrasoft door deze mooie en eenvoudige deken in een fantasiesteek te haken. Je kunt ook Katia Baby Jacquard gebruiken als je de voorkeur geeft aan een kleurrijke print.

Met vierkanten, ajour en ruiten

6. Ben je op zoek naar een schattig patroon voor een babytrui? Dit gehaakte truitje met Katia Sonajero in opengewerkte steek is perfect!

7. Het haakpatroon voor dit babyrompertje met rokje met Alexandria garen is perfect om een unieke en elegante look voor je kleintje te creëren.

8. Ben je op zoek naar een origineel babydekentje? Probeer het eens met granny squares en de kleuren van Katia Fair Cotton Granny!

De charme van gehaakte kabels

9. Dit gehaakte babytruitje is gemaakt met Katia Missouri in roze en wit. De mouwen hebben strepen, terwijl de voor- en achterkant zijn gehaakt in een kabelsteek.

10. Tot slot delen we dit patroon voor een babyvest met capuchon gemaakt met Katia Missouri met kabels.

Katia Baby 104 magazine

Naast deze 10 gehaakte babypatronen bevat het magazine 26 breiprojecten van verschillende moeilijkheidsgraden. Geniet in totaal van 36 modellen babykleertjes en accessoires in het tijdschrift Katia Baby 104. De meeste patronen zijn beschikbaar in de maten 3 t/m 24 maanden. Natuurlijk allemaal gemaakt met onze fijnste en meest verfrissende Katia lente/zomer 2023 garens.

Alle patronen zijn tevens beschikbaar als individuele PDF-patronen op onze website. We hopen dat we je hebben geholpen met het vinden van je volgende project!

Als je op zoek bent naar patronen om babykleertjes te maken, ben je misschien ook geïnteresseerd in: