Eenvoudige mutsen en sjaals voor beginners🧣

6 februari, 2024

Trotseer lage temperaturen met deze selectie breipatronen voor eenvoudige wintermutsen en sjaals. Veel plezier en pas de accessoires naar eigen smaak aan!

Eenvoudige mutsen en sjaals voor beginners🧣

Durf te spelen met kleuren en materialen met deze projecten voor beginners. Kies een ontwerp en brei het naar jouw smaak.

Eenvoudige mutsen en sjaals voor beginners🧣

Eenvoudige wintermutsen en sjaals breien

1 | Als je van breien met dik garen houdt, raden we dit setje bestaande uit een muts en sjaal met WOW Fluffy. Download dit eenvoudige patroon gratis voor een pluizige sjaal en muts. Waar wacht je nog op? De ervaring zal je laten zeggen: WOW!

2 | Unplug je telefoon en ontspan met deze dubbele col gemaakt met 3 bollen WOW Chunky in je favoriete kleur. Volg het breipatroon dat beschikbaar is als PDF met een stapsgewijze video. Je zult zien, breien in tricotsteek in het rond is zoals mediteren…

 

De makkelijkste sjaal om aan te passen

3 | Deze sjaal is makkelijk te breien en aan te passen en is perfect voor beginners. Kies uit de 52 kleuren van Merino 100%,, 60 kleuren van Merino Aran of de 63 kleuren van Basic Merino. 

Fluffy accessoires

4 & 5 | Creëer unieke accessoires met bonteffect garen! Je hebt slechts 2 bollen Katia Polar nodig om deze gestreepte muts en col te maken.

Met slechts één bol…

6 | Wil je je beste vriend verrassen met een handgemaakt cadeau? Je hebt slechts één bol WOW Chunky nodig om te leren breien op rondbreinaalden en een geribbelde muts te maken. Als je je eerste stappen wilt zetten bij het breien in het rond, raden we dit patroon aan met bijbehorende videotutorial.

7 | Of, als je je eerste muts wilt maken op rondbreinaalden, volg dan dit andere gratis patroon. Met slechts één bol Katia Azulejo Big kun je een naadloze pompopmuts breien!

8 | Je hebt ook maar één bol Sparkling Alpaca van Concept by Katia nodig voor deze 3 verschillende soorten colsjaals gemaakt op rondbreinaalden.

9 | Ten slotte, als je op zoek bent naar een eenvoudig patroon, dan is deze gebreide sjaal iets voor jou. Je hebt slechts 1 bol Smoothie Alpaca van Concept by Katia nodig.

 

Kits met videotutorials

Durf je je eerste sjaal te breien of eerste muts te haken? Bekijk dan onze brei- en haaksets met videotutorials voor beginnende breiers en hakers. Leer, brei, haak en laat deze winter je eigen stijl zien!