Wij gaan wandelen ! Warme baby’s met Katia garens : Peques Plus, Bombon en Baby Soft 3.5

katia-baby-soft-bebe

Het is tijd om te gaan wandelen ! Wikkel je baby in een warme deken en met deze prachtige muts die je zelf gemaakt hebt, zijn we klaar om te gaan ! Dit is te vinden in het tijdschrift Katia Baby 74, een warm dekentje met een zig-zag motief, gebreid in één van de 11 meerkleurige tonen van de kwaliteit Katia Peques Plus. Vergeet niet om je baby te beschermen tegen de kou met de leuke mutsen die je zelf kan breien en waarbij je combinaties kan maken met de 40 kleuren van de kwaliteit Katia Peques of met de 45 kleuren van de kwaliteit Merino Baby.

peques-plus-manta-gorros-bebe

Gaat de temperatuur nog meer dalen ? Verwen dan je baby met een lieve deken, gebreid metde kwaliteit Katia Bombon (24 kleuren) -zo zacht als een teddybeer – en een schattig jasje met capuchon voor de koude winterdagen. Als je pas begint met breien, met het tijdschrift Katia Beginners 4 zal je leren hoe je een sponzig dekentje met strepen en een schattig trappelzakje kan breien om het nieuwste lid van de familie te verwelkomen.

lanas-katia-bombon-bebe-saco-abrigo

Delicaat, verwennerij, zoetheid en héél veel liefde is wat je kunt vinden in elk zakje van de kwaliteit Baby Soft 3.5 van Katia garens. Een garen met een uitzonderlijke zachtheid, speciaal bedacht voor het breien van de kleren van het nieuwe familielid met naalden 3.5 mm. Wil je je baby wikkelen in een zacht dekentje? Bezoek je lokale Katia winkel, kies 4 bollen en geniet van het breien van het patroon dat gratis inbegrepen is in je zakje Baby Soft 3.5. Het is héél eenvoudig !

babysoft-katia-yarns

Katia Baby Soft 3.5 biedt een uitzonderlijke zachte touch. De speciale samenstelling is ideaal voor het breien van luchtige en warme baby-kleertjes. Laat je verrassen door de grote scala van 24 zoete kleuren. Ontdek nog veel meer andere modellen Herfst-Winter in de tijdschriften Katia Baby 74 en Kinderen 75.