Sjaals four seasons perfect voor het hele jaar

Welke accessoire is leuk, elegant, veelzijdig en kan je dragen in alle seizoenen ? De sjaal ! Of die nu gehaakt of gebreid zijn, de sjaals four seasons zijn de perfecte accessoire voor het hele jaar. Als je een hartstochtelijke liefhebber bent van de kleurencombinaties en de kleurovergangen, dan moet je beslist de kwaliteit Katia Ombré en Katia Spring Rainbow leren kennen, onze garens voor het vervaardigen van je sjaals four seasons.

chales-four-seasons-collage

Een pack Katia Ombré = een kleurrijke sjaal

Geef kleur aan je dagen met de kwaliteit Katia Ombré! Wij stellen je 7 packs met 6 bollen 100% Merino Extrafine voor in verschillende kleuren. Met slechts één pack kan je een sjaal maken vol met kleuren. Speel met de mogelijke combinaties van kleuren voor het ontwerpen van je halsdoek en volg de instructies van onze gratis patronen voor het breien of haken van sjaals, ideaal voor elke gelegenheid. Vertel ons, wat zal jouw favoriete combinatie van kleuren zijn ?

katia-ombre-shawls-four-seasons-01

katia-ombre-shawls-four-seasons-02

Katia Spring Rainbow, de kunst van de kleurovergang

Vervaardig een prachtige sjaal 4 seasons met één van onze meest “magische” garens… Katia Spring Rainbow. En waarom zeggen wij dat? Omdat je tijdens het werken met Spring Rainbow een uniek en innovatief kleurovergang effect ontdekt, dankzij de handmatige verwerking van 4 draden. Brei of haak een sjaal met onze patronen Spring Rainbow en zie zelf hoe de 4 draden elkaar afwisselen in een geleidelijke kleurovergang. Bovendien, elke spoel Spring Rainbow -in een willekeurige kleur van de beschikbare 14 kleuren –  begint en eindigt altijd in dezelfe kleur.

katia-spring-rainbow-shawls-four-seasons-01

Brei, deel en volg!

En als je reeds je sjaal aan het vervaardigen bent, deel dan het resultaat met ons via de hashtag #Katia4seasons op Instagram.