Mmm… Donut XXL! Brei groot met Katia X-Treme

katia-x-treme-rosquilla-xxl-simpson-donut
Nu begrijpen wij Homer Simpson… bij Katia kunnen wij deze donut XXL ook niet uit onze gedachten verwijderen.  Het is enorm, lief en sponzig ! Het geheim van deze zo zoete zitzak is de kwaliteit Katia X-Treme. Dit supergaren is het hoofdingrediënt van het recept dat wij met je delen voor het ‘bakken’ van deze leuke donut XXL. Let op !

katia-xtreme-knit-xxl-puf-donut

Donut XXL

1º.- Download dit patroon voor het breien van je zitzak in de vorm van een enorme donut.

color-katia-x-treme-donut-xxl

2º.- Kies je favoriete smaken uit de 15 kleuren van Katia X-Treme. Misschien vind je een geglazuurde chocolade basis lekker of heb je liever frosting in de kleur turquoise ?

x-treme-circular-needles-25mm

3º.- Zorg dat je het noodzakelijke keukengerei onder handbereik hebt: rondbreinaalden van 25 mm, maar bovenal, bereid je voor om te genieten van je donut XXL. Mmm!

katia-xtreme-knit-xxl-puf-donut-1

Brei groot met Katia X-Treme

Maak plaats in je huis ! Hier komt Katia X-Treme, ons supergaren, waarmee je spectalulaire projecten XXL kan maken: dekens, kussens, covers voor krukken… Brei met zeer gedefinieerde steken en verrassende resultaten, met een zachte touch van katoen aan de buitenkant en een tedere vulling aan de binnenkant. Stel het je voor, heb plezier en brei groot !

x-treme-knitting-patterns