Strappy Pinafore Dress SAL: naai deze leuke jurk samen met ons via Facebook

Leer hoe je een jurk in de maten S-M-L-XL naait in onze volgende Katia Fabrics Sew Along (SAL). Zet je naaimachine klaar en kies je favoriete Katia Fabrics stof. Het patroon kan je gratis downloaden op onze website. Je voortgang kan je delen in onze Katia Fabrics Sew-Along Facebookgroep. Gebruik onze zomerse mousseline stoffen zoals Summer Mousseline Vichy of Mousseline Tartan. Als je foto’s deelt van je jurk met stoffen van Katia Fabrics, doe je automatisch mee aan onze giveaway waarbij je kans maakt op een mooie doos stoffen die je nodig hebt voor onze volgende SAL.

Word lid van de Facebookgroep en download het gratis naaipatroon.

Strappy Pinafore Dress SAL: naai deze leuke jurk samen met ons via Facebook

Wat is een SAL en hoe doe je mee?

SAL is een afkorting van Sew-Along in het Engels, wat ‘samen naaien’ betekent. Met de Strappy Pinafore Dress SAL willen we dat je geniet van de ervaring om samen met de leden van onze internationale Facebookgroep te naaien.

  1. Word lid van de Katia Fabrics Sew-Along Facebookgroep
  2. Download het naaipatroon op onze website met instructies in 6 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans.
  3. Abonneer je op ons YouTubekanaal waar we twee video tutorials zullen delen voor deze jurk.
  4. Naai deze jurk in je eigen tempo en geniet van het samen naaien via internet! Deel foto’s van je voortgang en vraag om hulp in de Facebookgroep – of help andere deelnemers met tips en advies.

Strappy Pinafore Dress SAL: naai deze leuke jurk samen met ons via Facebook

Katia Fabrics Strappy Pinafore Dress SAL

Startdatum: 13 mei 2022
Duur: 2 weken
Instructies:

  • Week 1: We starten op 13 mei! Op deze dag zullen we het patroon en de instructies in de Katia Fabrics Sew-Along Facebookgroep delen. Verder zal er een video beschikbaar zijn op ons YouTubekanaal die laat zien hoe je het patroon in elkaar zet en de onderdelen uitknipt. Abonneer je op ons kanaal en activeer de meldingen zodat je meldingen van onze nieuwe videos ontvangt. 
  • Week 2: Op 20 mei delen we het tweede deel van de video op ons YouTubekanaal. In deze video leer je alle stappen die nodig zijn om de jurk te naaien.

Iedereen die de jurk naait met stoffen van Katia Fabrics en foto’s deelt, doet automatisch mee aan de giveaway. De winnaar ontvangt de stoffen die nodig zijn voor het naaien van de volgende SAL. Doe dus zeker mee!

Talen: Het patroon is beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans.

Materialen:

  • Patroon in de maten S-M-L-XL
  • 210 cm Summer Mousseline Vichy van Katia Fabrics voor de jurk.
  • 7 mm breed elastiek voor de zijkanten van de jurk. Ongeveer 30 cm aan de zijkanten van de jurk.

Veel plezier met het naaien via Facebook

Word lid van de Katia Fabrics Sew-Along Facebookgroep! Download het naaipatroon en naai dit project in je eigen tempo. Leer nieuwe naaitechnieken, speel met stofcombinaties, deel je vooruitgang en maak deel uit van een enorme groep naaifans van over de hele wereld.

Onthoud: als je foto’s deelt van je voltooide jurk, gemaakt met stoffen van Katia Fabrics, doe je mee aan de giveaway om de stoffen te ontvangen die nodig zijn voor het maken van de volgende SAL. Doe je mee? Dan wachten we op je in onze internationale Katia Fabrics Sew-Along Facebookgroep. Naaien en genieten!

%d bloggers liken dit: