Volg een Katia Workshop! Leer 4 breiprojecten met hulp van jouw favoriete lokale wolwinkels

Wil je leren breien? Dat kan met de Katia workshops in lokale Katia wolwinkels! Binnenkort beginnen we met nieuwe Katia workshops waarbij we samenwerken met geweldige eigenaren van Katia winkels. Samen breien we 1 van de 4 interessante projecten voor vrouwen, kinderen en baby’s. Ontdek nieuwe patronen, technieken of constructies terwijl je kunt rekenen op de persoonlijke en professionele ondersteuning van je lokale wolwinkel. Ongeacht je breiniveau, de workshops zijn een geweldige manier om stap voor stap te leren hoe je een breipatroon volgt. Vraag in je favoriete wolwinkel of daar één van de 4 Katia Workshops plaatsvindt en leer van professionals!

Katia workshops in lokale wolwinkels om te leren breien

Welke winkels bieden workshops aan?

Op onze website kan je zien welke wolwinkels de nieuwe Katia workshops aanbieden. Bezoek de pagina Katia Winkels, klik op de optie “Workshop Katia Academy” en vul vervolgens je woonplaats of postcode in. Klik op zoeken en je krijgt een map te zien met daarop alle beschikbare winkels. Als je vervolgens op het K-icoon klikt, zie je het adres en de contactgegevens van de winkel. Je vindt deze informatie ook in de tabel onder de kaart. Als je een winkel hebt gevonden, kom dan langs, bel of bekijk hun sociale media kanalen om erachter te komen wanneer er een Katia-workshop plaatsvindt. Katia winkels staan ​​graag voor je klaar en helpen je bij het leren!

Leer breien met behulp van lokale wolwinkels en Katia Workshops

Hoe neem ik deel aan Katia workshops?

Er zijn twee soorten Katia workshops: evenementen op locatie in de winkel of online workshops via online platforms zoals WhatsApp en Meet. Door de huidige situatie is het helaas niet altijd en overal mogelijk om op locatie workshops aan te bieden. Daarom hebben we bij Katia lesmaterialen en video’s die winkeleigenaren kunnen gebruiken om online cursussen te organiseren. Zo kun je alsnog comfortabel vanuit je eigen huis aan de slag. Mocht je willen deelnemen aan een workshop op locatie, dan raden we je aan om contact op te nemen met de winkel bij jou in de buurt. Zij kunnen je voorzien van datums, prijzen en materialen. Als je de voorkeur hebt voor online workshops, neem dan contact op met de winkel voor actuele informatie over beschikbaarheid. Zelfs als je verder weg woont, biedt de online optie je de mogelijkheid om je favoriete project te leren breien.

Katia workshops in lokale wolwinkels om te leren breien

Neem deel aan de Katia workshops!

Wat leer je in de Katia workshops? Hieronder tonen we je de 4 projecten voor dames, kinderen en baby’s uit onze lente- en zomercollectie.

1. Workshop Katia Eliseo trui

Niveau: eenvoudig. Leer hoe je een damestrui met V-hals breit met een ongebruikelijke constructie. Een eenvoudig project met een schitterend resultaat!

Leer breien met behulp van lokale wolwinkels en Katia Workshops

2. Workshop kindervest met Katia Yucatán

Niveau: gemiddeld. Leer een kindervest met capuchon breien. Zet er een ritssluiting in en geniet van het prachtige kantdetail. Een comfortabel kledingstuk voor modebewuste kinderen!

Leer breien met behulp van lokale wolwinkels en Katia Workshops

3. Workshop babydeken met Katia Pure Degradé

Niveau: gemiddeld. Leer een babydeken op rondbreinaalden breien. Je begint in het midden en werkt naar buiten toe met een mooi gatenpatroon. Een mooi project voor het nieuwe gezinslid!

Leer breien met behulp van lokale wolwinkels en Katia Workshops

4. Workshop asymmetrische trui met Katia Paraiso

Niveau: gemiddeld. Leer in twee richtingen breien: horizontaal en verticaal. Laat jezelf deze zomer zien in een buitengewoon kledingstuk en zeg dan trots: “Dankjewel, ik heb het zelf gebreid.”

Leer breien met behulp van lokale wolwinkels en Katia Workshops

Elk project krijgt een bepaald aantal uren toegewezen waarin je stap voor stap van een breiprofessional leert hoe je het moet doen. Deel uit maken van deze bijzondere ervaring? Neem dan contact op met je favoriete handwerkwinkel en kom meer te weten over onze breiworkshops!