VideoKAL Summer Special: video, breipatroon en verloting

26 juni, 2015

videoKAL-NL

Doe mee aan onze Katia VideoKAL Summer Special! Volg de video, download het breipatroon en brei jouw omslagdoek met Katia TahitiTahiti Beach of Tahiti Spray. Deel een foto van het resultaat op onze Facebook pagina tijdens de maanden juli en augustus. We zullen onder al onze gepubliceerde foto’s enkele kits met wol en naalden verloten, waar de VideoCAL/KAL van september dan weer mee kan worden gemaakt.

videoKAL11-NL

Dit zijn de materialen die je nodig hebt om de omslagdoek te breien. Zijn jullie klaar voor de Katia VideoKAL Summer Special?

videoKAL11-NL-02

Hier vinden jullie de video en het breipatroon om deze omslagdoek met jouw favoriete kleur van Katia Tahiti, Tahiti Beach of Tahiti Spray te maken. Vergeet niet dat je het materiaal voor de VideoKAL/CAL van september kunt winnen. Breien in de zomer heeft zijn beloning!

Geniet van het breien en het delen van je vooruitgangen in Katia VideoKAL! Gebruik de hashtag #KatiaVideoKAL in de sociale media om met andere breisters in contact te komen, resultaten te delen en vragen te beantwoorden. Je mag het niet missen!

videoKAL-hashtag-NL