Ontdek 42 breipatronen voor je baby in het nieuwe Katia Baby 98 tijdschrift

Leer babykleding breien en vul de garderobe van je kleintje met handgemaakte outfits. In het nieuwe tijdschrift Katia Baby 98 vind je 42 patronen voor eenvoudige babykleding en accessoires. Met het brede kleurenpallet van de nieuwe Katia garens brei je de mooiste dingen voor je baby in maat 0 tot 2 jaar. Vesten, truien, jurken, broeken, rompertjes, bloeiers… in een ruime keuze aan roze en blauwe tinten, maar ook beige, crème, tan en verschillende tinten lila en paars. Met veel gestreepte ontwerpen en geborduurde details die perfect combineren met onze kleurrijke garens. Natuurlijk zijn er nog veel meer projecten te vinden, zoals dekens, mutsen, slofjes en knuffels. Brei, ontspan en heb plezier terwijl je wacht op zijn of haar komst!

Babykleding breien

1. Essential Alpaca babytruitje. Het truitje heeft een opening op de rug om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken. Essential Alpaca garandeert een topresultaat in alle kledingstukken.

babykleding breien met het Katia Baby 98 tijdschrift

2. Soft Gratté lace babytruitje. Met motieven in ajourwerk en hals met ruches. Met opening op de rug zodat het truitje gemakkelijk kan worden aan- en uitgetrokken. Brei een elegant en praktisch kledingstuk met Soft Gratté.

babykleding breien met het Katia Baby 98 tijdschrift

3. Merino Baby geribde babytrui. Ontdek de patentsteek en geniet van deze heerlijk aanvoelende wol. Peques garandeert een perfect resultaat en kan in de wasmachine worden gewassen.

babykleding breien met het Katia Baby 98 tijdschrift

4. Cotton-Merino Fine babypakje. Brei een babyjumpsuit met voorzakje waarin de baby lekker warm en trendy gekleed gaat. Met Cotton-Merino Fine worden alle babykleertjes bijzonder. 

babykleding breien met het Katia Baby 98 tijdschrift

5. Basic Merino babyvestje en Basic Merino luierbroekje. Lekker zittend jasje en broekje, gebreid met Basic Merino, mulesing free wol die perfect is voor kinderkleding. Brei in gerstekorrelsteek twee basic kledingstukken voor de babygarderobe.

42 breipatronen voor je baby in het nieuwe Katia Baby 98 tijdschrift

6. Basic Merino babyjasje. Brei in ribbelsteek een babyjasje met asymmetrische sluiting. Naast zachtheid en draagcomfort heeft kleding van Essential Alpaca ook het voordeel dat het in de wasmachine kan worden gewassen. Maak het kledingstuk af met de pluche-achtig aanvoelende voering van de capuchon met Copito Soft.

42 breipatronen voor je baby in het nieuwe Katia Baby 98 tijdschrift

Gratis patroon: 1 bol = 1 babytruitje

Kies je favoriete Easy Jacquard kleuren en brei de mooiste babykleding met strepen en jacquard zonder na te hoeven denken! Met slechts 1 bol Easy Jacquard brei je een babytrui (gratis breipatroon!) in maat 2 t/m 4 jaar
 
gratis breipatroon: gebreide babytrui met strepen en jacquard
 

%d bloggers liken dit: