Premium Designers: Raak verslaafd aan Isabell Kraemer en haar trui met texturen en strepen voor Katia Concept

Premium Designers

Isabell Kraemer creëert ontwerpen die bestemd zijn voor dagelijks gebruik en speciaal bedacht zijn voor de breiers van vandaag de dag. Deze Duitse ontwerpster, liefhebber van het buitenleven, is sterk beïnvloed door de natuur. De inpiratie gebaseerd op de schoonheid zonder kunstmatigheden; de rijkdom van de gebruikte materialen; en haar persoonlijkheid als breister, komen geheel overeen met de geest van onze lijn Concept by Katia.

Isabelle Kraemer

Haar ontwerpen, hedendaags en ongedwongen casual, gaan altijd een stapje verder. Dit is de sleutel van haar enorm succes als ontwerpster van gebreide kledingstukken. Maar toch, voor Isabell Kraemer “moeder worden was het beste wat me ooit is overkomen, zelfs één van mijn truien heeft de naam van mijn zoon. Op de voet gevolgd -op de tweede plaats- door mijn echtgenoot en mijn drie katten “.

Isabelle Kraemer

Premium Designers: Isabell Kraemer

Isabell is naar eigen zeggen “een welbekende verslaafde aan gestreepte patronen ” zoals ook aan kledingstukken zonder naden. Niet omdat ze niet graag naait (het betreft hier een ervaren geschoolde modiste), maar omdat ze het heerlijk vindt om te zien hoe haar kledingstukken vorm krijgen en zich aanpassen tijdens het breien. Je kan dit proces zelf ervaren dankzij haar exclusief ontwerp voor Katia Concept : Textured Jumper With Stripes. Volg het patroon voor het breien van haar prachtige naadloze trui met texturen en strepen met de kwaliteit Katia Cotton Merino. Raak verslaafd aan Isabell Kraemer!

Isabelle Kraemer

[PDF: Textured Jumper with Stripes by Isabell Kraemer]

%d bloggers liken dit: