Vier Valentijnsdag met de Sokken Love, met veel liefde gebreid met de kwaliteit Katia Bombon

1 februari, 2017

Sokken Love

Vier  Valentijnsdag en deel je liefde voor het breien met je partner, je familia, je vrienden of met wie je wilt. Daarom stellen wij je voor om 14 februari deze zachte en warme Sokken Love te breien met Katia Bombon. Aan de ene kant, verras met een eenvoudige en leuke liefdesboodschap. Zoals je ziet, het woord LOVE is te zien bij het samennemen van jullie voeten. En aan de andere kant, vinden wij dat de zorgzame aanraking van de voeten een heel romantisch gebaar is. Geen koude voeten op deze Valentijnsdag ! Liefkoos de pluche textuur van Katia Bombon, een aangenaam en warm gevoel… zoals de liefde. 😉   Sokken Love

Ditmaal, willen wij je aanmoedigen om rond te breien met rondbreinaalden of met een paar breinaalden met dubbele punt. Als je de rondbreinaalden gebruikt, zal je werken met Magic Loop. Ken je deze techniek nog niet ? Maak je geen zorgen, het is allemaal in detail beschreven op het patroon. Ongetwijfeld is dit paar Sokken Love een heel speciaal geschenk, waarvan je zal genieten tijdens het breien.

Breipatroon Sokken Love

Sokken Love

Ben je gereed voor het breien van je 2 paar Sokken Love ? In de eerste plaats, download het breipatroon en volg de instructies voor het met veel liefde breien van je sokken. Kies de maat die het beste past: small (35-36), medium (37-39) en large (40-42). De sokken worden gebreid vanaf de hak tot aan de neus en de letters LOVE worden toegevoegd door middel van intarsia.

Wissel de twee kleuren af volgens de grafieken en de letters die je kan vinden op het patroon. Bovendien, heb je slechts 2 bollen garen van Katia Bombon kleur wit nodig voor het breien van 4 sokken en één bol garen kleur rood voor het creëren van de letters van het woord Love (liefde in het Engels). En natuurlijk, je kunt altijd de kleurencombinatie aanpassen aan je eigen smaak. Werp een blik op  de 28 pasteltinten van  Katia Bombon en raak opnieuw van top tot teen verliefd.

Sokken Love