6 Halloween patronen voor je ‘kleine monstertjes’

Zorg dat je breinaalden scherp zijn en schud je haaknaald ! We gaan bollen garen van wol en katoen veranderen in pompoenen, heksen, vleermuizen… voor het vieren van de meest griezeligste nacht van het jaar. Maak de kostuums van je ‘kleine monstertjes’ met deze 6 leuke Halloween patronen. Verander je baby in een Halloween-pompoen met een eenvoudige hes en een origineel gehaakt motief. Je hebt slechts enkele bollen van de kwaliteit Katia Merino Aran nodig en volg de stap voor stap van ons Halloween patroon.

halloween-kids-crochet-chaleco-01

Trick or treat ? Haak verschillende pompoenen en volg hierbij de grafiek van het gehaakt motief van ons patroon.  Naai een pompoen aan de truien van alle familieleden (inclusief de hond) en ga naar buiten om samen met de buren van het feest te genieten. Zeker weten dat je naar huis gaat met een dubbele portie snoepjes !

halloween-pattern-knit-crochet-katia

Voor jongens en meisjes die niet bang zijn, stellen wij 4 monsterlijke mutsen voor, die ook gebruikt kunnen worden als snoepzakken. De kleintjes onder ons zullen het huis verlaten veranderd in een schattige  Frankensteineen kleine Draculaeen vriendelijke heks, een rusteloze vleermuis… en zullen thuiskomen van het Halloween feest met een zakje vol met snoepjes. Trick or treat ? En als je liever wilt breien, download en volg de Halloween patronen van de muts-tas Frankenstein en muts-tas Dracula. Als haakwerk je favoriete techniek is, download en volg de Halloween patronen van de muts-tas Heks en muts-tas Vleermuis.

Begeleid de spelletjes van deze spooknacht en de griezelverhalen met deze leuke Halloween amigurumis. Durf het aan met de magie van Amigurumi 100% Katoen ! Haak deze groep die bestaat uit een heksje met haar bezem en haar uil en een Frankenstein met zijn pompoen en ketelje. Trick or treat ? Je hebt slechts één abracadabra nodig ! en één enkel zakje met onze mini bollen garen van katoen.