Gratis haakpatroon + video: Kimono Coral Challenge met Ahuyama Crochet – leer hoe je een naadloos lace vestje haakt

31 mei, 2022

Doe vanaf 14 juni 2022 mee met de nieuwe haakchallenge van Ahuyama Crochet en Katia! Helena leert je hoe je een naadloos gehaakt vestje maakt met de Katia Cotton 100% set verkrijgbaar in de maten S/M en L/XL op katia.com. Gedurende 2 weken delen we 4 video´s en PDF-patronen gemaakt door Ahuyama Crochet om de Coral Kimono stap voor stap te kunnen haken. Abonneer je alvast op ons YouTube-kanaal om deel te kunnen nemen aan deze challenge!

👘 Bestel een Cotton 100% set en doe mee aan de giveaway waarbij je kans maakt op een doos vol nieuwe Katia producten. Onderaan dit bericht vertellen we je alles over de giveaway.

Corol Kimono crochet-along CAL - gratis haakpatroon met video

Naadloos gehaakt vestje

Leer vol plezier met de nieuwe uitdaging van Ahuyama Crochet & Katia op ons YouTube-kanaal! Samen maken we een naadloos gehaakt vestje. Met deze top-down constructie beginnen we met de hals, gaan we verder met het lijf en als laatste voegen we de mouwen toe. Houd je van lace en het combineren van kleuren? Dan ga je deze uitdaging leuk vinden. Deel je voortgang op Instagram met de hashtag #kimonocoral en tag @ahuyamacrochet en @katiayarns.

Corol Kimono crochet-along CAL - gratis haakpatroon met video

100.000 abonnees op YouTube!

Bij deze challenge kan je rekenen op de hulp van Ahuyama Crochet; zonder twijfel een van de meest talentvolle DIY-YouTubers. Samen met Ahuyama Crochet en jou vieren we dat Katia 100.000 abonnees op YouTube heeft. Bedankt als je al abonnee bent, en ook als je je nu abonneert om aan de Coral Kimono Challenge mee te doen!

katia 100.000 subscribers award youtube

4 video´s om je kimono te haken met Ahuyama Crochet

Tijdens de Coral Kimono Challenge haken we een vest in 2 weken. Ga jij de uitdaging aan? Abonneer je op ons YouTube-kanaal en activeer de meldingen om op de volgende dagen een nieuwe video te bekijken: 14, 16, 21 en 23 juni 2022.

Corol Kimono crochet-along CAL - gratis haakpatroon met video

Download haakschema´s

In totaal zullen we 4 video tutorials delen. De video´s zijn in het Spaans met PDF-diagrammen in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. In de beschrijving van elke video vind je de link om de bijbehorende PDF te downloaden.

Corol Kimono crochet-along CAL - gratis haakpatroon met video

Tips om de video´s te volgen

We raden aan om de omschrijving van de video te openen door te klikken op — MEER WEERGEVEN. Vervolgens vind je een legenda waar je op een tijd en titel kan klikken om eenvoudig naar het juiste deel van de video te springen. 

Als je niet zeker weet of je mee wilt doen omdat de video´s in het Spaans zijn, bekijk dan de vorige video´s van Ahuyama en ontdek hoe eenvoudig het is om haar instructies op te volgen, ook al is het in het Spaans. Daarnaast kan je de grafieken ernaast houden. Door de grafieken en video´s te combineren, heb je alles wat je nodig hebt om eenvoudig je kimono te haken.

Katia SeaCell Cotton set

Je hebt een set van 10 of 15 bollen Katia SeaCell Cotton in 5 verschillende kleuren nodig om je Coral kimono in maat S-M of L-XL te haken. Maak je Katia SeaCell Cotton set compleet met haaknaalden 4mm en 5mm, een schaar, stopnaald en steekmarkeerders (optioneel). Alle benodigdheden zijn beschikbaar op katia.com.

Corol Kimono crochet-along CAL - gratis haakpatroon met video

Coral Kimono Giveaway

Als je in de maand juni 2022 een Katia 100% Cotton set koopt via katia.com doe je automatisch mee aan de giveaway van een doos vol nieuwe Katia producten. Deze prijs — ter waarde van € 100 — bevat verschillende Katia 2022 lente-zomerbollen. Maak gebruik van deze kans om dit cadeau te winnen!

Giveaway regels

  • Vanaf 31 mei 2022 doe je automatisch mee met de giveaway voor elke Katia 100% Cotton set die je via katia.com koopt. Dus als je 2 sets koopt, heb je 2 kansen om de prijs te winnen.
  • De weggeefactie is beschikbaar voor inwoners van de Europese Unie.
  • Doe je aankoop via katia.com vóór 1 juli 2022 23:59 uur.
  • Een giveaway app selecteert de naam van de winnaar die op 4 juli 2022 onderaan dit bericht wordt gepubliceerd.
  • We nemen contact op met de winnaar via de e-mail die is gekoppeld aan het gebruikersaccount op katia.com.

Giveaway winnaar

En de winnaar is.. Josefina Vera! Gefeliciteerd! Aan iedereen die niet gewonnen heeft: bedankt voor het meedoen en niet getreurd, binnenkort komen er nog meer leuke acties en giveaways aan!