Download je favoriete modellen in PDF via onze website en brei met behulp van onze instructie videos

Elk seizoen bieden wij honderden modellen voor het breien met onze garens. Wij publiceren de patronen in onze tijdschriften die je kan vinden in je dichtsbijzijnde Katia winkel. Als je je eigen selectie van modellen wilt maken en specifieke patronen wilt breien, kan je via onze website je favoriete modellen kopen en downloaden in PDF op je computer, tablet of mobiele telefoon. Bovendien, kan je ook een aantal van onze modellen breien met behulp van onze instructie videos [►]: dit zijn video’s waarin we je laten zien hoe je stap voor stap onze beschrijvingen moet volgen. Bezoek onze website en ontdek meer dan 4000 downloadbare patronen voor vrouw, man, kinderen, baby, huis…beschikbaar vanaf 0’95€ tot 1’95€.

modelos-video-guias-katia

[►] Videogids mod. 37    |   [►] Videogids mod. 39

Hoe kan je jouw favoriete modellen vinden? Er zijn verschillende manieren om het downloadbare patroon te vinden van het werkstuk dat je graag wilt breien: via het gebruikte garen, via het tijdschrift waarin dit gepubliceerd is, of via het selecteren van het type werkstuk  in de sectie Modelos / gratis Patronen.

escoge-prenda-nl

OPMERKINGEN: Zorg ervoor dat je de website bezoekt in de taal waarin je het patroon van je favoriete model wilt downloaden. De taalkeuzebalk is te vinden in de rechter bovenhoek van de website.

patrones-video-guias-katia-nl

[►] Instructie video mod. 6

Hoe kan je een instructie videos en/of patroon in PDF kopen ? Zodra je het ontwerp gevonden hebt dat je graag wilt breien, kan je de onderstaande aankoop opties zien onder de foto van het model:

*instructie video (online bekijken)  

*koop dit model in  PDF formaat

instructie-video-nl

 

[►] Instructie video mod. 8

Beide opties geven de prijs weer samen met het pictogram van het winkelwagentje dat je aan  moet klikken voor het toevoegen aan Mijn Mandje. Je kan hierna verder navigeren voor het toevoegen van andere modellen of klik op Order verwerken voor het voltooien van je aankoop.

OPMERKINGEN: Voor het voltooien van de aankoop van de video-handleidingen en de patronen in PDF, moet je je vooraf registreren of eerst naar je Katia account gaan.