Ben jij een haak- of breifanaat 2.0? Ontdek het met onze test!

Ben jij een haak- of breifanaat 2.0? Doe de test hieronder en ontdek hoe het internet jouw brei- en haakavontuur veranderd heeft met nieuwe opgedane kennis en mogelijkheden. We hopen een glimlach op je gezicht te kunnen toveren terwijl je erachter komt of je een haak- of breifanaat van de nieuwe generatie bent. Op de hoogte blijven van onze nieuwe garens en patronen? Abonneer je dan op onze blog, zodat je niks meer mist! 

Ben jij een haak- of breifanaat 2.0? Ontdek het met onze test! 2.0

Ben jij een haak- of breifanaat 2.0? Doe de test!

1) Yarnbombing klinkt als…

a) Extreme sport met een hoog risico.

b) Street Art, graffiti gemaakt met wol.

c) Guerrilla / urban / graffiti haken en breien… Ik doe mee aan yarnbombing zonder twee keer na te denken !

2) Als we Ravelry zeggen, zeg jij…

a) Verse pasta gevuld met vlees, kaas, groenten …

b) Een sociaal netwerk dat haak- en breisterren over de hele wereld samenbrengt.

c) Mijn eigen paradijs: ik vind hier patronen voor het breien en haken, deel mijn projecten en registreer mijn vooruitgang.

3) Wat zeg je als wij je uitnodigen mee te doen aan een KAL

a) Het spijt me, maar ik ben niet geïnteresseerd in politiek.

b) Klinkt leuk, maar ik brei liever mijn eigen werk.

c) Vertel me welk project, welk materiaal, wanneer het begint en welke groep!

4) De laatste haak- of breisteken die je geleerd hebt waren dankzij…

a) Het onbetaalbare geduld van een familielid / vriendin.

b) Tijdschriften, boeken en cursussen.

c) YouTube! Play. Brei. Stop. Herhaal video. Brei, brei, brei…

5) Op jouw Instagram zien we…

a) Instawat..?

b) Foto’s van mijn ontbijt, mijn voeten op het strand, mijn huisdieren…

c) Het garen dat ik zojuist gekocht heb, de eerste granny square van mijn deken, mijn laatste haak- of breiproject…

6) De haak- en breipatronen  die jij leuk vindt, zijn te vinden…

a) In tijdschriften en boeken.

b) Zoals bovenstaand antwoord, maar ik download ook patronen op mijn PC, ik print deze uit en verzamel deze in een folder.

c) Alles wat hierboven genoemd is en daarnaast download ik ze op mijn smartphone en tablet. Deze zijn altijd bij mij, waar ik ook ben!

7) Binnenkort komt een groep fanatiekelingen bij elkaar om samen te haken en breien, jij…

a) hoort dit voor de eerste keer.

b) bent er al eens geweest toen een vriendin je uitnodigde.

c) bent groot fan en doet altijd mee met dit soort evenementen! Op Facebookben je lid van de groep zodat je eenvoudig ziet wanneer de volgende bijeenkomst is. 

Ben jij een haak- of breifanaat 2.0? Ontdek het met onze test! 2.01

Dan nu de uitslag…

Meerendeel a): Haken/breien en het internet zijn twee aparte dingen. Maar dat je hier bent, betekent dat er iets aan het veranderen is. Welkom! Ontdek nieuwe patronen, deel je werk en maak nieuwe vrienden!

Meerendeel b): Je haakt en/of breit al een tijdje en raadpleegt regelmatig het internet. Bijvoorbeeld voor inspiratie op Ravelry, haak- en breipatronen via Google of contact met andere makers via Facebook. Je deelt ook graag je eigen werk en denkt er misschien zelfs over na een eigen blog te beginnen. Zeker doen! 

Meerendeel c): Jij bent een echte haak- of breifanaat 2.0! Mede dankzij het internet ben jij nu zo’n actieve haakster of breister. Via youTube leer je nieuwe steken en op Facebook of Instagram maak je actief deel uit van de community. Hier heb je vrienden over heel de wereld gemaakt die je misschien zelfs al eens hebt ontmoet. Jij bent 100% verbonden!