3 amigurumi monsters om te maken met Washi deze Halloween. We gaan picknicken met de Familie Monster!

5 oktober, 2017

Bereid je geblokte tafelkleed voor en vul je mand met bollen Katia Washi… We gan picknicken met de Familie Monster ! Dit zijn Grin, Ranja en Lali, 3 schattige amigurumi monsters. Ongetwijfeld, zijn dit monsterlijk plezierige speelkameraadjes voor de kinderen. Wij hopen dat deze amigurumi monsters duizend en één avonturen zullen beleven met de kleintjes, vóór, tijdens en ná Halloween. En, natuurlijk, dat je geniet van het vervaardigen van leuke gehaakte poppen met Katia Washi.

amigurumi monsters

3 amigurumi monsters

Waar zullen we beginnen ? Allereerst, download het patroon van de Familie Monster. Op het patroon leggen wij je uit hoe je deze amigurumi monsters moet haken. Je vindt hier ook informatie voor wat betreft het materiaal, de afmetingen van de poppen, de steken… In ieder geval, alle informatie die je nodig hebt ! Onthoud: als je vragen hebt over hoe een steek gehaakt moet worden, ga dan naar de sectie Video´s / Handleidingen van katia.com. Als laatste, volg de instructies voor het samennemen van de verschillende delen en geef persoonlijkheid aan Grin, Ranja en Lali.

amigurumi monsters

Grin

Dit is Grin, een amigurumi monster, een beetje chagrijnig. Hij kan vliegen met zijn kleine vleugels en is groen omdat hij heel veel van salades houdt.

amigurumi monsters

Ranja

Dit is de intelligente Ranja met haar 3 attente ogen en haar zachte oranje lichaam. Wanneer ze iets wil hebben, gebruikt ze haar hoorns, deze kunnen verschrikkelijk kietelen.

amigurumi monsters

Lali

En wat kunnen we zeggen van Lali ? Nou, dit is een klein lila lichaam vol met vragen. Ze wil alles weten ! Wie kan weigeren om te antwoorden wanneer dit grote en lieve oog alles met enthousiasme observeert ?

amigurumi monsters

Nu weet je alles van deze schattige monsterlijke familie. Je moet dus de haaknaald laten werken deze Halloween ! En, nou ja, je weet wel…wij zien graag de foto´s van je projecten die gemaakt zijn met onze garens. Daarom, deel op Facebook en Instagram de grappige verhalen van Grin, Ranja, Lali en Katia Washi. Wij wensen je een monsterlijk leuke en creatieve Halloween toe !

amigurumi monsters