7 zomerse haak- en breipatronen uit ons nieuwe Concept by Katia Magazine

26 mei, 2020

Dit seizoen zijn kantpatronen en open steken helemaal in! Als je van kantpatronen houdt, lees dan gauw verder voor onze selectie van geweldige haak- en breipatronen gemaakt met onze nieuwe garens van Concept by Katia. Er is voor ieder wat wils: van eenvoudige patronen voor beginners tot spectaculaire kantprojecten voor ervaren haaksters en breisters. Alle patronen vind je in ons nieuwe tijdschrift Katia Concept 9, van topjes en truien tot aan sjaals. Dankzij de luchtige, lichte en zachte natuurlijke vezels van onze conceptgarens zijn dit heerlijke zomerse projecten

kantpatronen Concept by Katia

Luchtige kantpatronen voor de zomer

Deze zomer zijn kantpatronen een must op je haak- en breinaalden. Voor de spannende luchtige ontwerpen raden we zachte kleuren aan die goed te combineren zijn. In onze nieuwe Concept by Katia collectie raden we Boheme aan, een zachte mix van katoen en hennep in pasteltinten met een geweldig sprayeffect op een lichte achtergrond. Hennep is een natuurlijke vezel die al eeuwenlang wordt gebruikt en biologisch afbreekbaar is. Ontdek de prachtige modellen in ons nieuwe Concept 9-tijdschrift gemaakt met dit garen.

kantpatronen Concept by Katia

Santa Barbara trui

Een lentetrui met een geperforeerd patroon op de mouwen en hals. Wij vinden de Santa Barbara trui in de blauwe tinten van Boheme gewoonweg prachtig.

kantpatronen Concept by Katia - gebreide trui

Top Shasta

Deze trui met een modieus symmetrisch gaatjespatroon brei je met slechts 4 bolletjes Boheme (maat M, L of XL). Kan over een hemdje gedragen worden, maar staat ook erg leuk over lichte blouses of overhemden.

kantpatronen Concept by Katia - gebreide trui

Lake trui

Brei een kanten trui van Katia Boheme die perfect is voor milde zomeravonden. Je kunt de trui eenvoudig over een top dragen of over een mouwloze jurk.

kantpatronen Concept by Katia - gebreid shirtje

Pomona top

Ben je nog op zoek naar een gehaakt topje met korte mouwen, dan raden wij dit leuke Pomona topje aan. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook heel eenvoudig te haken met slechts een paar bollen Boheme.

kantpatronen Concept by Katia - gehaakt shirtje

Gehaakt kantpatronen

Naast het Pomona topje vind je in ons nieuwe Concept 9-magazine ook andere mooie haakpatronen voor kantpatronen.

Marin trui

Als je van glitter en trendy kleuren houdt, is deze Marin trui gemaakt met Katia Versailles echt iets voor jou! 

kantpatronen Concept by Katia - gehaakte trui met lange mouw

Tulare trui

Deze getailleerde kanttrui is gemaakt met granny squares. De viscose van Katia Versailles voegt een extra beetje glamour toe.

kantpatronen Concept by Katia - gehaakt truitje

Monterey sjaal

We raden je deze prachtige Monterey sjaal aan gemaakt met Katia Versailles. Een vrouwelijk en elegant accessoire voor elke gelegenheid. Het haken van dit opengewerkte patroon zal zeker leuk zijn!

kantpatronen Concept by Katia - gehaakte omslagdoek

Zoals je ziet, zijn de combinaties van opengewerkte patronen bijna oneindig. Wil je een spannend detail in het kantpatroon? Of liever een sensationeel kledingstuk? Jij kiest! 

2 gratis kantpatronen

Tot slot hebben we 2 gratis patronen gemaakt met onze Concept by Katia garens. Je kunt bijvoorbeeld een omslagdoek of sjaal haken met slechts één bol Soft Lino, een exclusief en ambachtelijk 100% linnen garen. Beide patronen vind je gratis op op katia.com. We zijn er zeker van dat je deze gratis kantpatronen leuk zult vinden. Geniet van het zachte kleurverloop en de stevigheid van het linnen garen, waardoor Soft Lino perfect is voor gedefinieerde kantpatronen.

kantpatronen Concept by Katia - gehaakte omslagdoek

kantpatronen Concept by Katia - sjaal