Doe mee met de Karma CAL 2022 🌸 Laat je haaknaald stromen om een kleurrijke mandala-deken te haken

Autor: Katia Garens
28 september, 2022

Laten we positieve vibes aantrekken met de volgende Crochet-Along (CAL)! Met de Katia Karma CAL kit heb je alle garens die je nodig hebt om deze mandala deken te haken, ontworpen door @bykaterinadesigns met Katia Marathon 3.5.

Katia Karma Crochet-Along - gehaakte mandala deken1

Als haken iets meer dan een tijdverdrijf is voor jou, laat je haaknaald dan meegaan met elke steek in de Karma deken. Word lid van de Crochet-Along Katia Facebookgroep om het meeste uit deze geweldige kans te halen om te leren en te socializen met andere haaksters. Zet het in je agenda! De Karma CAL start op 16 november 2022.

Katia Karma CAL 2022

Katia Karma CAL

Voor veel mensen staat haken synoniem voor ontspanning en meditatie. Met de Karma deken willen we je momenten van welzijn en vreugde bieden. Wikkel jezelf in deze levendige kleurenexplosie van bloemenmandala´s!

Katia Karma CAL 2022 🌸 Kleurrijke mandala deken door @bykaterinacrochet

De bloemvormige mandala´s in de Karma deken symboliseren schoonheid, creativiteit en eenheid. Koop een Karma CAL Kit en sluit je aan bij de Crochet-Along Katia Facebookgroep om je mandala deken in virtuele gezelschap te maken. Geniet van de ervaring van het creëren van een gemeenschappelijk project, met je eigen creatieve touch.

mandala deken bykaterina

2022 Karma CAL

Project: We gaan een kleurrijke mandala deken voor op de bank of het bed haken.

Ontwerper: Catalina van @bykaterinadesigns, de succesvolle maker van de Oasis Mandala, Elements of Nature en Nana dekens, evenals de Olivera omslagdoek.

Opzet: we delen het eerste deel van het patroon op 16 november 2022 om 16.00 uur. Als je nog geen lid bent van de Crochet-Along Katia Facebookgroep, vergeet dan niet om lidmaatschap aan te vragen.

Duur: 6 weken om je project in je eigen tempo te haken, je voortgang te delen, vragen te stellen in de groep of andere deelnemers te helpen.

Instructies: Elke week delen we een gedeelte van het patroon met grafieken en video´s (zonder geluid) in de Facebookgroep. De geschreven patronen zijn beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans.

Materialen: Je hebt een Katia Karma CAL Kit nodig met 26 bollen Katia Marathon 3.5 in 9 kleuren. We raden ook aan om de volgende accessoires te gebruiken (niet inbegrepen in het pakket): haaknaald 4mm, stopnaald, steekmarkeerders en een schaar.

Afmetingen: Ca. 116 x 154 cm

Katia Karma Crochet-Along - gehaakte mandala deken1

Wat is een CAL? 

Een CAL (Engels: Crochet-Along), betekent het volgen van hetzelfde haakpatroon, samen met andere personen, gedurende een bepaalde tijdsperiode. Dat wil zeggen, een “online ontmoetingspunt” waar je handwerkers uit de hele wereld leert kennen; iets nieuws kan leren of een andere werkmethode voor bijvoorbeeld een steek die je al kende; andere mensen helpen met jouw ervaring; maar bovenal, een CAL is het delen van je tijd en je passie voor haken. 

Kleurrijke mandala deken