7 gratis naaipatronen voor tassen met kurkstof

Hier vind je 7 gratis naaipatronen voor tassen met kurkstof. Voeg een natuurlijke, duurzame en unieke sfeer toe aan je naaiprojecten zoals tassen en rugzakken. In deze post delen we 7 naaipatronen in A4-formaat die je gratis kunt downloaden om het meeste uit deze ongelooflijke stof te halen. Lees verder en ontdek de schoonheid en eenvoud van het naaien met kurk!

7 gratis naaipatronen voor accessoires met kurkstof

Ontdek onze nieuwe kurkstof 2023 van Katia Fabrics

Kurk is een resistente en duurzame stof die eenvoudig te naaien is.

Waarom is “Kurk” zo’n bijzondere stof?

  1. In tegenstelling tot andere materialen is kurkstof een 100% biologisch afbreekbaar en natuurlijk product.
  2. Het is een duurzaam materiaal, aangezien kurkstof afkomstig is van de schors van de kurkeik, die niet wordt gekapt om de schors te verkrijgen, en in de loop der jaren regenereert.
  3. Bovendien is kurk plantaardig en duurzaam.
  4. Dit materiaal is waterbestendig, dus gemakkelijk schoon te maken met water en zeep.

Dankzij de veelzijdigheid, weerstand tegen krassen en vlekken, is deze stof perfect voor het maken van accessoires zoals rugzakken, heuptasjes, tassen, enz.

7 gratis naaipatronen voor accessoires met kurkstof

7 naaipatronen voor tassen met kurkstof

Hier vind je  7 naaipatronen om tassen en rugzakken te naaien met de nieuwe kurkstoffen van Katia Fabrics.

1. Naaipatroon shopper tas

Om te beginnen delen we deze eenvoudige en stijlvolle shopper tas. In dit gratis patroon begeleiden we je stap voor stap om een leuke en praktische tas te maken. Download het patroon op A4-formaat en naai je kurken draagtas in een middagje.

2. Naaipatroon tas met voorvak

Wat is een betere manier om kurkstof te proberen dan met een mooie tas? Met dit gratis patroon maak je een grote tas van kurk: praktisch, veelzijdig en heel gemakkelijk te naaien.

3. Naaipatroon eenvoudige tas

Download dit gratis naaipatroon en de stapsgewijze instructies om deze eenvoudige tas van kurk te naaien. We raden onze bedrukte kurkstoffen aan om een unieke tas te creëren.

4. Naaipatroon rugzak

Download ons gratis patroon om een grote rugzak te naaien. Naai het met kurkstof en je hebt een modieus accessoire dat milieuvriendelijk is. Laat je verrassen door het resultaat!

5. Naaipatroon rugzak met trekkoord

Naai deze eenvoudige rugzak met koordsluiting. Het perfecte patroon voor beginners, dat gemakkelijk te maken is door onze stap-voor-stap instructies te volgen in de A4 PDF-download.

 

6. Naaipatroon rugzak met klittenbandsluiting

Leer hoe je een rugzak met riemen kunt naaien door de stapsgewijze instructies in dit gratis naaipatroon te volgen. Voeg een klein buitenvak met rits toe aan je rugzak met een simpele klittenbandsluiting. Het perfecte naaiproject om je laptop of tablet comfortabel mee te nemen en te beschermen.

7. Naaipatroon rugzak met klep en voorvak

Tot slot, als je wilt leren hoe je een basisrugzak met klep, voorvak en koordsluiting kunt naaien, volg dan dit gratis patroon. Maak dit naaipatroon met onze bedrukte kurkstoffen uit de nieuwe stoffencollectie lente/zomer 2023.

Kurkstof is een fascinerende optie voor mensen die willen experimenteren met nieuwe naaimaterialen. Deze 7 gratis naaipatronen voor accessoires zijn slechts de eerste van de oneindige mogelijkheden die deze kurkstof biedt. We moedigen je aan om ze te downloaden. Laat je creativiteit de vrije loop en laat kurk een natuurlijke en duurzame sfeer toevoegen aan je naaiprojecten.

Als je op zoek bent naar meer patronen om accessoires te maken met kurkstoffen, ben je misschien ook geïnteresseerd in:

%d bloggers liken dit: