Fishnet and Mesh, gebreid en gehaakt netwerk: modetrends Lente / Zomer 2016 bij de Haute Couture en Prêt-à-Porter

20 april, 2016

Het breiwerk en speciaal het haakwerk zijn de protagonisten van veel trends die de grote modemerken voorstellen voor dit seizoen Lente / Zomer 2016. Dat heb je zeker al opgemerkt ! De gehaakte en gebreide kledingstukken zijn overal te zien in de etalages van de winkels, de bladzijden van de tijdschriften die gespecialiseerd zijn in trends en in de collecties van de grote modemerken. Of je nu een fashion victim bent of een handwerkster die trouw is aan haar eigen stijl, wij nodigen je uit om één van de modetrends Lente / Zomer 2016 te ontdekken van de Haute Couture en Prêt-à-Porter: Fishnet and Mesh (gebreid en gehaakt netwerk). En om een voorbeeld te geven ! Hier is een verzameling met interesante en gedurfde voorstellen van bekende ontwerpers die alle soorten gebreid en gehaakt netwerk opgenomen hebben in hun ontwerpen.

fashion-trends-spring-summer-fishnet-mes-01 fashion-trends-spring-summer-fishnet-mesh-02

FOTOS: Vogue.com

Mode bloggers, celebrities, actrices… die volgen ook deze stijl Fishnet & Mesh voor het voltooien van hun outfits of mode ensembles. Met al deze voorbeelden willen we je niet van iets overtuigen, want je weet zelf heel goed dat het zelf met de hand vervaardigen van je eigen kledingstukken héél erg “cool” is ;). Gelukkig staat dit seizoen de mode aan jouw kant, dus grijp je haaknaald of breinaalden en laat je creativiteit los.

fashion-trends-spring-summer-fishnet-mesh-03

Heb je meer ideeën nodig of wil je leren om netwerk te breien of te haken? Dan ben je op de juiste plaats. Ga naar onze website en kies je favoriete garen van onze collectie Lente / Zomer 2016 voor het leren van het breien of haken van netwerk.

Katia Dames Casual 88

Katia Dames Chic 89

Met deze techniek zal je in staat zijn om complete kledingstukken te vervaardigen of je kan kleine details toevoegen aan de kledingstukken zodat deze naar jouw eigen smaak zullen zijn. We geven je twee videos DIYTrui in gehaakt netwerk vervaardigd met Katia Big Alabama en opvouwbare gehaakte tas in netwerk met Katia Tahiti.