Wereldboekendag: 4 Onmisbare boeken voor de liefhebbers van het breien en het haken

De datum nadert van Wereldboekendag (23 April) en bij Katia hebben wij de perfecte boeken om een breier/breister te verassen. Ontdek onze 4 onmisbare boeken voor de liefhebbers van het breien en het haken:

Alle steken voor het Handbreien. Het eerste volumen van onze encyclopedie van steken waarin meer dan 270 steken, gefotografeerd en in detail uitgelegd, te vinden zijn.

alle-steken-handbreien-1

Alle steken voor het Handbreien 2 . Ná het succes van de eerste editie, publiceren wij een tweede collectie van 234 steken  voor het leren breien van de meest eenvoudige steken tot de meest complexe steken. Elke steek wordt in detail naald voor naald beschreven, bovendien is elke steek vergezeld met een grafiek die gemakkelijk te lezen is, samen met een foto van het eindresultaat. Elke sectie wordt gedifferentieerd naar kleur zodat het opzoeken gemakkelijker is. Één van de nieuwe secties is gewijd aan de puntjes die gecreëerd zijn voor de afwerkingen van dassen, sjalen en decoratieve objecten.

alle-steken-handbreien-2

Alle steken voor het Haken. Een complete gids met 220 gefotografeerde steken en beschreven voor het leren hoe je tal van gehaakte ontwerpen kan maken, hoe je verschillende kleuren en texturen kan combineren, op een duidelijke en eenvoudige manier.

alle-steken-haken

Baby Collectie. De patronen die deel uitmaken van deze collectie hebben geen geavanceerde technieken of verfijnde afwerkingen nodig. Ontdek de magie van de eenvoud: brei rechts, averechts of ribbelsteek. Deze eenvoud is nu precies wat de kledingstukken eigentijds maakt.

baby-collectie-katia

Zonder twijfel, 4 ideale boeken voor zelf-studie en voor handwerkers die heel graag hun kennis van beide technieken uit willen breiden en die je kan vinden in de lokale Katia winkel.

%d bloggers liken dit: