24 exclusieve Xmas Squares voor het breien van elke dag van de Adventskalender en een Kerstloterij

Xmas Squares
Bereid je voor ! Onze Katia Adventskalender komt met 24 Xmas Squares, dat wil zeggen, 24 exclusieve kerstvierkanten. Elke dag krijg je een nieuwe grafiek zodat je deze kan breien of haken. Zoals je ziet, zijn de Xmas Squares gehaakt, maar je kan ook de grafieken volgen en deze breien in jacquardsteek. Voor dit project heb je slechts 4 bollen garen nodig van de kwaliteit Katia Merino Classic in 4 zachte tinten: wit, turquoise, koraalrood en lichtgrijs. Zoals altijd, moedigen wij je aan om de kleur of het Katia garen zelf te kiezen, afhangend van je eigen smaak. Het belangrijkste doel van de Katia Adventskalender is om te genieten van de handmade Kerstsfeer. Zorg dus dat je een warme kop thee of chocolade klaar hebt staan en besteed elke dag een korte tijd (ongeveer een uur) voor het ongehaast vervaardigen van deze kerstvierkanten.

Xmas Squares

Versiering met Xmas Squares

Let op ! Hier zijn enkele eenvoudige en originele ideeën voor de versiering met de 24 Xmas Squares. Gebruik ze afzonderlijk als onderzetters of servetringen gedurende de kerstmaaltijden. Verras deze Kerst door je cadeaus te versieren of wens iedereen prettige feestdagen met deze originele Kerstkaarten. Ze zijn ook heel mooi als ze hangen in de Kerstboom of als slinger boven de open haard. Tenslotte, neem de 24 Xmas Squares onderling samen en geniet van een kerst tafelloper. Vind al deze ideeën nader toegelicht door in te loggen bij de Adventskalender.

Xmas Squares

Inloggen bij de Adventskalender

Ga naar je account of registreer je nu op de Katia website, als je dat nog niet gedaan hebt. Op deze manier, kan je gratis inloggen voor het dagelijks verkrijgen van een nieuwe grafiek. Vergeet niet om onze Katia Adventskalender te bezichtigen vanaf 1 tot 24 december voor het downloaden van alle Xmas Squares.

Xmas Squares

Loterij #XmasKatia

Let’s have fun ! Deel foto’s van je Xmas Squares op onze Facebook en Instagram met de hashtag #XmasKatia. Welk decoratief idee heb je ermee gemaakt ? Toon ons het resultaat gedurende de maand december. Onder de deelnemers verloten wij 5 sets met een uitgebreid assortiment van Katia garens, breinaalden, haaknaalden, enz. De loterij vindt plaats op dinsdag 2 januari 2018. Deze loterij is alleen toegankelijk voor inwoners van Europa. En als laatste, wij zullen de winnaars bekend maken in deze post, op Instagram en Facebook. Doe mee !

Xmas Squares

7 reacties op 24 exclusieve Xmas Squares voor het breien van elke dag van de Adventskalender en een Kerstloterij

 • Sylvie

  Beste,
  De eerste 6 dagen was het geen probleem om het patroontje te downloaden, maar sinds dag 7 krijg ik enkel te lezen dat er een ongeldige coupon is, terwijl mijn omgeving dezelfde coupon krijgt en wel de patronen kunnen downloaden ???? wat gaat er toch fout

  Met vriendelijke groet

  Sylvie

  • Katia Garens (author)

   Hallo Sylvie, We verzoeken je de grafiek vanaf je computer te downloaden. Als je de PDF vanaf een mobiel probeert te downloaden, adviseren wij je de Faceboek, Twitter en Instagram applicatie te verlaten en onze website te bezoeken vanaf een zoekmachine op je mobiele telefoon (Chrome, Safari, Firefox, Android Webview,…). Op de homepage van onze website vind je een banner om toegang te krijgen tot de Adventkalender. Excuses voor het ongemak! Alvast bedankt!

 • verhoeven helena

  hallo katia medewerker,
  het lukt me vandaag niet om het patroontje van dag 13 van de adventskalender gratis te downloaden! kan je me helpen? ik kom steeds op de site om het patroontje te kopen…
  alvast dank voor je hulp want ik vind dit een reuzeleuk haak idee!!

  • Katia Garens (author)

   Hallow Helena!
   Hartelijk dank voor de verstrekte informatie.
   Het is inmiddels opgelost, bedankt!
   Groeten

 • Annette Tellekamp

  Het is niet mogelijk om vandaag het patroontje te downloaden van de adventskalender! Wat gaat er mis?

  • Katia Garens (author)

   Hallo Annette,
   Hartelijk dank voor de verstrekte informatie.
   Het is inmiddels opgelost! Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *