Wat hebben ze in de koffer gepakt voor deze vakantie? 42 ontwerpen voor het breien en haken van modellen voor jongens en meisjes

Tot ziens huiswerk ! Hallo vakantie ! Ná een lang en intens schooljaar is het nu tijd voor de welverdiende rust van de kleintjes van het gezin (nou ja, eigenlijk voor iedereen): tijd om te genieten met het gezin van de zonnige dagen op het strand; om te spelen met vriendjes in het zwembad; om nieuwe plaatsen te ontdekken; om terug te keren naar het dorp van de grootouders… En, wat is in de koffer gepakt voor deze vakantie ? De meest frisse, vrolijke en mooie kledingstukken… die met de hand en met liefde voor jou gemaakt zijn. Als je een aantal ideën nodig hebt, dan nodigen wij je uit om 42 ontwerpen van breiwerk en haakwerk te ontdekken voor jongens en meisjes in de leeftijden van 2, 4, 6, 8, 10 en 12 jaar in ons tijdschrift Katia Kinderen 77 Lente – Zomer. Topjes, truien, jasjes, jurken, vesten, tasjes… gemaakt met lichte en comfortabele linten, katoen in verschillende diktes, in modekleuren zoals aquamarijn, koffie, koraalrood, kwartsroze… en ook met leuke meerkleurige bedrukking-effecten.

katia-kids-summer-spring-2016-01

Kies uit de brede kleurenkaart van pastelkleuren van de kwaliteiten Katia Cotton 100%, Katia Alabama en Katia Missouri en maak je eigen combinatie van favoriete kleuren en met slechts een paar bollen garen kan je deze mooie en eenvoudige kledingstukken zelf maken: trui voor jongen Alabama (mod.1), vestje voor meisje Missouri (mod. 2), top voor meisje Missouri (mode. 3), trui voor jongen Cotton 100% (mod. 5), top voor meisje Missouri (mod.6) en trui voor meisje niña Cotton 100% (mod. 10).

katia-kids-summer-spring-2016-02

Verras de kinderen met een mengeling van zachte kleuren door te breien met de kwaliteit Katia Tahiti Beach (mod. 14) en Tahiti Spray (mod.4). En voor de meest gewaagde onder ons, met de kwaliteit Katia Duo Cotton (mod. 25 en mod. 27) creëer een gemarmerde bedrukking in levendige kleuren met kleur wit.

katia-kids-summer-spring-2016-03

Weefsels in duizend kleuren? Gebruik dan de kwaliteiten Katia Chromatic (mod. 21 en mod. 26) en Katia Jaipur (mod. 11 en mod. 36), deze kwaliteiten zijn de beste opties voor de meest frisse, leuke en vrolijke kledingstukken.

katia-kids-summer-spring-2016-04

We hebben je reeds verteld wat de modekleuren zijn deze zomer volgens Pantone (click hier om naar dit bericht te gaan), in deze ontwerpen die gemaakt zijn met de kwaliteiten Katia Belice (mod.28 en mod. 30), Big Alabama (mod. 29) en Bulky Cotton (mod. 31) combineren we drie van deze kleuren: blauw Serenity, aquamarijngroen Limpet Shell en lichtbruin Iced Coffee.

katia-kids-summer-spring-2016-05

Dit zijn enkele van de 42 ontwerpen voor het breien en haken van kledingstukken voor meisjes en jongens van ons tijdschrift Katia Kinderen 77 Lente – Zomer. Ga naar onze website en ontdek nog veel meer modellen die je in je koffer kan pakken voor deze vakantie met onvergetelijke herinneringen.