Neem deel aan onze naaipatroon wedstrijd!

5 januari, 2024

Doe mee aan de 2e editie van onze naaipatroon wedstrijd: Lente•Zomer 2025 editie. Als je jouw naaipatroon gepubliceerd wilt zien in het volgende Katia Fabrics magazine, dan is deze creatieve wedstrijd iets voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is een accessoire te ontwerpen: een tas, heuptas, rugzak, enz. Als wij jouw ontwerp uitkiezen, ontvang je naast de publicatie van je patroon in het volgende tijdschrift Katia Fabrics SS 25, ook €150 aan Katia-producten naar keuze. Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en deel te nemen aan deze fascinerende ontwerpuitdaging?

Neem deel aan onze naaipatroon wedstrijd!

Naaipatroon wedstrijd door Katia Fabrics

Vereisten wedstrijd

Wij ondersteunen jouw talent! Het hebben van een naaipatroon dat gepubliceerd wordt, is een geweldige kans om jezelf bekend te maken. Duik in de wereld van ontwerpen met de Katia Fabrics naaipatroon wedstrijd Lente·Zomer 2025!

Neem deel aan onze naaipatroon wedstrijd!

1. Categorieën

Creëer een accessoire dat 100% YOU is: rugzakken, tassen, heuptassen, portemonnees, portefeuilles, werktassen, naaikits, lunchboxen, laptoptassen, mobiele hoezen, enz.

2. Jouw eigen ontwerp

Het patroon moet 100% jouw eigen creatie zijn.

3. Patroon indienen

Lever een PDF aan met de patroondelen of patroonlijnen van je accessoire op ware grootte.

  • Als je bekend bent met bewerkingsprogramma´s, ontwerp dan je patroon digitaal op ware grootte.
  • Als je de voorkeur geeft aan handmatig tekenen, teken dan je patroon op ware grootte op A4-papier, scan het in en maak er een PDF van.

Het wordt zeer op prijs gesteld als het patroon eerder is genaaid in witte stof, zodat je ons afbeeldingen kunt tonen van hoe jouw ontwerp eruitziet.

Neem deel aan onze naaipatroon wedstrijd!

Doe mee aan de Katia Fabrics naaipatroon wedstrijd!

  1. Creëer een naaipatroon in een digitaal PDF-formaat op ware grootte.
  2. Klik op deze link om het inschrijfformulier voor 29 februari 2024 in te vullen. Vergeet niet je naaipatroon op ware grootte in een digitaal PDF-formaat bij te voegen, evenals foto´s van hoe jouw accessoire eruitziet als het eenmaal genaaid is.

IK WIL MEEDOEN!

Als je om wat voor reden dan ook het patroon niet aan het formulier kunt toevoegen, kun je het mailen naar fabrics@katia.com. Vermeld “Katia Fabrics Naaipatroon + jouw naam” als onderwerp. Vergeet echter niet het formulier in te vullen, anders wordt je inzending niet als geldig beschouwd.

Prijzen

  • Publicatie in het tijdschrift: Het winnende patroon wordt gepubliceerd in het volgende naaimagazine van Katia Fabrics. Stel je honderden naaisters over de hele wereld voor die jouw ontwerp naaien en ervan genieten!
  • €150 aan Katia-producten: De winnaar ontvangt ook €150 aan Katia-producten naar keuze. Heb je stof, garen, wol of een nieuwe breinaaldenset nodig? Jij kiest!

Belangrijke data

  • Startdatum: 1 januari 2024
  • Deadline voor het verzenden van het patroon: 29 februari 2024.

Neem deel aan onze naaipatroon wedstrijd!

📝 Voorwaarden en regels

Het Katia Fabrics Design Team zal de winnaar selecteren uit alle ontvangen voorstellen. We zullen vooral de verrassingsfactor beoordelen. We willen je meest creatieve kant belonen, dus verras ons! Als jouw ontwerp wint, nemen we contact met je op.

*Lees de volledige voorwaarden van deze oproep.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken uit naar jouw ontwerp!

IK WIL MEEDOEN!