Ontdek 43 nieuwe kledingstukken gebreid met natuurlijke vezels die het hele jaar gedragen kunnen worden

24 februari, 2021

In ons nieuwe Katia Magazine All Seasons 2 vind je 43 prachtige kledingstukken om te breien. Alle patronen zijn gemaakt van de natuurlijke vezels uit onze Concept by Katia collectie en kunnen het hele jaar gedragen worden. Ontdek unieke modellen gemaakt om de zintuigen te prikkelen, vooral met 50 Mohair Shades en Feather, twee van onze lichtste garens. Daarnaast vind je kledingstukken gemaakt van Pluma, wat een mooi geruwde effect in de zomer biedt. Vind ook fantastische truien gemaakt met jullie favoriete garens zoals Cotton Cashmere, Cotton Alpaca of Duomo. Doe jezelf een plezier en ga aan de slag met Katia Magazine All Seasons 2!

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Concept by Katia

Nieuwe Concept by Katia garens

Eliseo, ondé katoen met metallic spikkels

Een katoen dat warm en aangenaam aanvoelt en maximaal tot zijn recht komt met de metallic spikkels. Eliseo een ideaal garen voor elegante en tijdloze kleding. Brei met naalden nr. 4 een trui die 100% door jou is gemaakt. Het “ondé-effect” van het garen zorgt voor textuur in het kledingstuk, dat perfect wordt aangevuld met glanzende stippen die over de hele lengte van het garen tevoorschijn komen. Aangezien dit garen geschikt is voor de wasmachine is het ook ideaal voor chique kinderkleding. Comfort en mode in één!

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Katia Eliseo

Geniet met dit patroon van de details en de elegante geribbelde textuur. Ga je gang en brei dit lange vest!

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Katia Eliseo

Brei dit ​​eenvoudige en comfortabele jurkje met Katia Eliseo met kleine glinsteringen die de kleintjes zo leuk vinden.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Katia Eliseo

Pluma, zacht katoen met geruwd effect

Het perfecte geruwde effect in de zomer is nu mogelijk dankzij Pluma! Dit verrassende garen met natuurlijk aanzien doet denken aan mohair-achtig garen vanwege zijn zachte en donsachtige touch. Maak tijdloze en trendy truien zoals de trui op de foto hieronder. Pluma kan ook goed in combinatie met andere soorten garen gebruikt worden voor meer volume-effecten in je truien.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Katia Pluma  

We stellen deze trui voor met asymmetrische onderkant; langer aan de achterkant en korter aan de voorkant. Bij dit eenvoudige patroon komt de geruwde textuur van het katoenen Pluma garen goed tot zijn recht komt.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Katia Pluma

Brei een licht en zacht vestje met capuchon met een grote kabel op de mouwen. Dit is zonder twijfel een comfortabel kledingstuk voor kinderen om iedere dag te dragen.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Katia Pluma

Doe jezelf een plezier!

50 Mohair Shades, kleine klossen in 50 kleuren 

Laat je verleiden door 50 Mohair Shades, een topgaren dat verkrijgbaar is in 50 fantastische kleuren. Wees creatief met je eigen kleurencombinaties en brei aantrekkelijke vesten, maxi-truien en heerlijke comfortabele colsjaals.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - 50 shades of mohair

Volg dit patroon om een bottom-up trui te breien in een waaier aan kleuren. Een trui met brede strepen en pofmouwen, uit één stuk gebreid met rondbreinaalden en zonder naden. Laat je verleiden door het zachte en zeer lichte 50 Mohair Shades garen waarmee je een subtiel kleurverloop kan breien.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - 50 shades of mohair

Geniet van de unieke, donsachtig aanvoelde Mohair en draag een superlichte omslagdoek van 90 gram met 50 Mohair Shades van Concept by Katia. Kies je favoriete kleurencombinatie uit de 50 Mohair Shades minispoelen! 

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - 50 shades of mohair

Cotton Cashmere, zijdezacht

Houd je van comfortabele, wijdvallende en soepele kleding, dan raden wij dit breipatroon aan voor een wijd uitlopende damesblouse met wijde ellebogen. Een mooie trui met verschillende breistructuren en een interessante ronde V-hals.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Cotton Cashmere

Duomo, zacht en comfortabel garen voor de lente en zomer

Lang gebreid damesvest met een tekening van ajoursteken in honingraatmotief. Het geribbelde effect van de omgeslagen boorden contrasteren met de tricotsteek in de mouwen. Een vest met een mooi vormgegeven afwerking dankzij het ronde garen van Duomo.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Katia Duomo

Cotton-Yak, voor alle seizoenen

Pas binnen een breiproject verschillende manieren toe om ajoursteken te maken. Wij stellen voor om een mooie kindertrui te breien met omgerolde boorden in de mouwen, hals en onderkant. Geniet van een ontwerp met ajourmotieven op het lichaam, lijnen met kleine gaten in de mouwen en netwerk op de schouders. Cotton-Yak geeft frisheid en zachtheid aan de kleding voor het tussenseizoen. Laat je verleiden door dit prachtige garen met een uitzonderlijke touch!

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Cotton Yak

Polynesia, flamé garen met glans en textuur in zomerse kleuren

Prachtig patroon voor een rechthoekige omslagdoek met opening om te dragen als een lang, open en ongelijk vest. Een licht, openvallend accessoire dankzij het design met ajourwerk, gebreid met Polynesia.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Katia Polynesia

Veganette, zachte en warme veganistische wol

Als je op zoek bent naar een alternatief voor wol gemaakt van dierlijke vezels, raden we je aan te breien met Veganette, een zachte en warme veganistische wol. Wij stellen een eenvoudig patroon voor: een kort vestje met grote elastische boorden in de mouwen en aan de onderkant. Een modern ontwerp zonder knopen met texturen van eenvoudige steken. Dit kan zomaar je favoriete vest worden! 

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Katia Veganette

Katia Magazine All Seasons 2

Je vindt al deze modellen, samen met in totaal 43 andere patronen, in het nieuwe tijdschrift Katia Magazine All Seasons 2. Je kunt ze ook als afzonderlijke pdf-patronen op onze website downloaden vanaf €1,95 per stuk. Onze patronen zijn beschikbaar in de volgende talen: Nederlands-Frans, Spaans-Engels en Duits-Italiaans. Onze magazines zijn verkrijgbaar in lokale wolwinkels en online via onze webshop. Naast magazines kan je ook garens, haak- en breinaalden, stoffen en naaipatronen bestellen. Alle bestellingen via onze webshop worden doorgestuurd naar lokale wolwinkels, dus zo steun je ook nog eens de lokale ondernemer.

Katia Magazine All Seasons Concept 2 - Concept by Katia