Vul je handgebreide werkstukken met kleur ! Dit zijn onze 4 kleurentrends voor de Herfst – Winter 2015 / 2016

30 juli, 2015

Terwijl we wachten op lagere temperaturen, blijven we je vertellen wat je zal breien wanneer deze warme zomer ten einde is. Want, geloof ons… de zomer zal voorbij gaan ! ;). We onthullen je reeds de 3 trends Katia die kleuren, texturen, ontwerpen en materialen combineren: Irregular YarnsRed & Black en Sensual Colors. Maar bovendien, in elk seizoen verandert het kleurengamma van onze garens en worden deze uitgebreid met nieuwe chromatische voorstellen, interessant en suggestief. Dit zijn de kleurentrends die zich zullen introduceren in je garderobe deze volgende Herfst – Winter 2015 / 2016. Vul je handgebreide werkstukken met kleur !

Daily Burgundy. Warm en tegelijkertijd koud, dit is de kleur bordeauxrood die de meest koude dagen van de winter kleur zal geven. Een intense reis van het meest levendige koraalrood tot aan het sober bordeauxrood.

Light Green. De natuur komt overal, in je huis en in je kledingkast, met een frisse mengeling van acid en heldere kleuren groen.

Romantic Dreams. De Stoffige tonen zijn de protagonisten van de meest etherische en delicate trend. Een combinatie van lichtrose kleuren en zachte grijze kleuren, als een liefkozing.

Rustic Life. De zonsondergang, de geur van de regen, het knapperende vuur inde open haard, het geluid van hout onder je blote voeten, een deken van dik en knus garen… Dit alles getransformeerd in aardekleuren, as of een herfsthemel.