DIY 2nd Life Sweater: hoe je gemakkelijk een trui kan recyclen met Katia Paris

Behalve het kunnen breien van een zachte en glanzende das met slechts één bol van de kwaliteit Katia Paris, is dit fantasiegaren je beste bondgenoot voor het gemakkelijk recyclen van een trui en deze te veranderen in een nieuw kledingstuk. Volg onze video DIY 2nd Life Sweater en zie alle mogelijkheden voor het aanpassen van een oude trui. Zelfs wanneer je trui vlekken heeft of je vindt de trui niet meer mooi, met deze handleiding kan de trui laten herleven en transformeren in een zeer actueel kledingstuk. Als je een kapotte trui hebt, heb je een schat !

hoe je gemakkelijk een trui kan recyclen

Hte vervaardigen van een 2nd Life Sweater is heel gemakkelijk en leuk! Bij onze video hebben wij ons laten inspireren door het aspect van de wandkleden om zo een tweede kans te geven aan een eenvoudige trui. Speel met de texturen van de kwaliteit Katia Paris voor het aanpassen van je kledingstuk met glanzende details, harig en met een mohair effect. Maak verschillen steken rechtstreeks op het kledingstuk, voeg pompoenen, kwasten en flossen toe… rondom de kraag, bij de mouwen, over de schouders… Vind je eigen formule voor het herstellen zodat je kan blijven genieten van je trui. Bovendien, zijn wij er van overtuigd dat als je dat doet, je een geweldige indruk zal maken door deze trui te dragen op feestjes. Probeer het upcycling!

hoe je gemakkelijk een trui kan recyclen

Wat heb je nodig voor het gemakkelijk recyclen van een trui ?

  • Garens van onze collectie Paris. Een wonder in de vorm van een streng met elegante afwisselende kleuren en 3 texturen waarmee je kan spelen: metalen glans, mohair effect en faux fur (zachte touch).
  • Schaar, naald en een punnik of “wonderbaarlijke breister”.
  • Een brede trui, indien mogelijk met ajour.
  • En volg de stappen aangegeven in de volgende video.

Magisch ! Plotseling, heeft deze kapotte trui die je weg wilde gooien, een nieuw leven gekregen en is deze veranderd in een kledingstuk van de laatste trend. Veel beter, toch ? De truc is om fantasiegarens te gebruiken zoals Katia Paris en ook om te geloven in de kracht van je eigen handen.;) Vond je het idee van een 2nd Life Sweater aantrekkelijk ? Bij welk kledingstuk zal je deze DIY toe gaan passen ? Geef ons een reactie! Wij zouden heel graag willen weten wat er omgaat in jouw creatief hoofd.

[Dank je wel Marta, 2nd Funniest Thing]

%d bloggers liken dit: