FUN & FABRICS e-book 🎒 12 accessoires om te naaien

7 juni, 2024

Dompel jezelf onder in een wereld van creativiteit en geniet van het naaien van accessoires met ons FUN & FABRICS e-book beschikbaar op Katia.com. Geniet van 12 naaipatronen in dit digitale magazine en verwelkom kleur met open armen. Maak kleurrijke creaties met de WOW DIY stoffen collectie!

FUN & FABRICS e-book

Accessoires naaien met het FUN & FABRICS e-book 🎒

In dit nieuwe e-book vind je 12 naaipatronen in PDF-formaat die je zullen inspireren om 15 unieke accessoires te creëren vol kleur en persoonlijkheid. Van grote tassen tot praktische reisorganizers, elk patroon is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de leuke stoffen uit de WOW DIY collectie.

FUN & FABRICS e-book

Ben je een beginner? Geen zorgen! Onze patronen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot experts. Met gedetailleerde naaipatronen en eenvoudig te volgen instructies.

WOW DIY FABRICS

Ontdek de veelzijdigheid en goede kwaliteit van WOW DIY Fabrics die jouw meest creatieve naaiprojecten tot leven brengen. Ben je op zoek naar duurzaamheid? Onze Polyripstop waterdichte stof is de perfecte keuze. Wil je je eten vers houden op werk of op reis? Dan is onze isothermische stof wat je zoekt!

Op zoek naar originaliteit? Onze gelamineerde stoffen zoals gelamineerd katoen of PVC-vinylstoffen zijn perfect voor het maken van accessoires zoals tassen, toilettassen of appliqué.

Heb je liever een rustieke en natuurlijke touch? Kies dan voor waterdicht jute of Kraftpapier, perfect voor zowel tassen als rugzakken en woondecoraties.

En wie op zoek zijn naar innovatieve producten, zullen onze 3D Mesh leuk vinden! Deze stof heeft een unieke driedimensionale structuur die zich aanpast aan je meest creatieve ideeën.

Speel met kleuren en texturen en breng je ideeën tot leven met onze WOW DIY Fabrics stoffencollectie. Het is tijd om je fantasie de vrije loop te laten en accessoires te naaien die jouw unieke stijl weerspiegelen!

#fun&fabrics

Download nu het FUN & FABRICS e-book op Katia.com en begin je reis naar creatief naaien!

FUN & FABRICS e-book

Als je op zoek bent naar meer accessoire naaibare tutorials, bekijk dan eens: