Macramé Chill Out collectie: 5 video tutorials om macramé te leren met moderne en ontspannende projecten voor je woning

30 maart, 2022

Ben je op zoek naar een hobby die je helpt je telefoon uit te zetten en wil je iets creatiefs met je handen doen? Dan zijn de projecten uit de Macramé Chill Out Collectie perfect voor jou. Met Lucía @knittingtheskyline bieden we een gratis online cursus aan bestaande uit 5 video tutorials om macramé te leren en tegelijkertijd je huis in te richten met moderne projecten. Leer hoe je de leukste interieur items kan maken door macraméknopen te combineren. Voor deze projecten heb je slechts enkele klossen Katia Soft Macramé nodig, een duurzaam macramékoord dat bestaat uit 50% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en 50% gerecycled katoen. Naast een video bevat elk project een eenvoudige PDF die je kan downloaden via katia.com. Wil je daarnaast kans maken op een selectie Katia macramé klossen? Lees onderaan dit bericht hoe je mee kunt doen aan de winactie.

Leer macramé voor beginners met de nieuwe Macramé Chill Out cursus voor beginners

Macramé video tutorials voor beginners

Abonneer op ons YouTube kanaal en activeer meldingen. De komende weken delen we 5 video tutorials om macramé te leren met onze Macramé Chill Out collectie. De eerste les is op 15 april met een mooie riem om je yogamat te kunnen dragen. In de tweede les leren we je een ronde mandala spiegel maken, wat momenteel erg populair is. Daarna is het tijd om een groene hoek te creëren met een hangende plantenhouder. We raden je ook aan om deze prachtige en praktische macramémand te maken in week vier. In de laatste les leer je hoe je macramé en haakwerk kunt combineren in een spectaculair vloerkleed met beide technieken. Zet je klossen Katia Soft Macramé klaar en beginnen maar!

Leer macramé voor beginners met de nieuwe Macramé Chill Out cursus voor beginners

Katia Soft Macramé, ECOLIFE cord

Katia Soft Macramé is een 100% natuurlijk en duurzaam koord bestaande uit biologisch katoen en gerecycled katoen. Dit garen is ECOLIFE-gecertificeerd en staat voor duurzaamheid, de circulaire economie en creëert innovatieve gerecyclede garens. Hierdoor worden het water- en energieverbruik en de CO2-uitstoot verminderd. Soft Macramé is een 5mm koord voor macramé, maar kan dankzij het aanpassingsvermogen en de verrassende zachtheid ook worden gebruikt voor home decor haakprojecten. We breiden onze lijn van macramé koorden uit met deze nieuwe veelzijdige versie van macramé cord met een twist. Creëer mooie texturen en perfecte franjes met onze home decor projecten gemaakt met Katia Soft Macramé.

Leer macramé voor beginners met de nieuwe Macramé Chill Out cursus voor beginners

Macramé Chill Out-collectie

“Chill Out is een verzameling accessoires die is ontworpen om ons gezelschap te houden tijdens alle ontspannende momenten die ons dagelijks leven met zich mee kan brengen” – Lucía @knittingtheskyline. Elke twee weken delen we 5 volledig gratis pdf- en videotutorials om macramé te leren. Maak je creatieve thuisruimte klaar! Om gemakkelijk macramé te doen, heb je een hangende steun nodig om gemakkelijk knopen te maken met lange koorden. Een schildersezel, balk met haken, kapstok, zaagbok, of een verplaatsbaar kledingrek… Creëer thuis je eigen kleine macramé-atelier en noteer de volgende data in je knutselkalender!

Leer macramé voor beginners met de nieuwe Macramé Chill Out cursus voor beginners

1. Savasana Macramé yoga-riem

Video beschikbaar vanaf 15 april 2022. Maak je eigen macramé riem om je yogamat te dragen en te ontspannen, knoop voor knoop. Laat de dagelijkse sleur achter je en voel hoe macramé je lichaam en geest ontspant, net als yoga. Geniet van je yoga-oefening met de Savasana riem, een zacht macramé accessoire dat 100% door jou gemaakt is.

Materialen: 1 klos Katia Soft Macramé in kleur 503 en 2 houten ringen met een binnendiameter van 3,5cm / buitendiameter van 5,5cm. Download het gratis patroon met eenvoudige instructies.

Leer macramé voor beginners met de nieuwe Macramé Chill Out cursus voor beginners

2. Ganda macramé spiegel

Krijg toegang tot de video en het gratis PDF patroon vanaf 29 april 2022. De Ganda macramé spiegel is een prachtig ontwerp dat je aan je huis kan aanpassen. Ook leuk om te gebruiken als fotolijst of gewoon als decoratie om de mandala-vorm te accentueren.

Benodigdheden: 1 spoel Katia Soft Macramé in kleur 502, een borduurring van 31 cm, een ronde spiegel van 32 cm en een kam.

Leer macramé voor beginners met de nieuwe Macramé Chill Out cursus voor beginners

3. Kanda macramé plantenhanger

Abonneer je op ons YouTube-kanaal om de release van deze video niet te missen en ontvang vanaf 13 mei 2022 de PDF via katia.com. Kijk hoe je hangplanten op natuurlijke wijze groeien met deze macramé hangplanter. Creëer een 100% rustgevend groen hoekje met de Kanda macramé plantenhanger.

Materialen: 1 klos Katia Soft Macramé in kleur 501 en een houten ring met een binnendiameter van 3,5cm / buitendiameter van 5,5cm.

Leer macramé voor beginners met de nieuwe Macramé Chill Out cursus voor beginners

4. Pada macramé mand

Vanaf 27 mei 2022 krijg je toegang tot het gratis patroon op katia.com en de videoles om de Pada macramé mand te maken. We stellen een multifunctionele macramé mand voor, zonder twijfel een populair accessoire voor in huis. Macramé manden zijn perfect om elke kamer in je woning te decoreren en organiseren.

Materialen: 2 klossen Katia Soft Macramé in kleur 502.

Chill out macrame collection

 

5. Uttana macramé vloerkleed

Ten slotte zullen we op 10 juni 2022 delen hoe je een rond macramé vloerkleed maakt. Het Uttana vloerkleed is perfect voor de slaapkamer, zodat je de dag goed begint en opstaat met de zachtheid onder je voeten. In dit project combineren we twee technieken: macramé en haken. Het leerproces zal zeker een leuke ervaring zijn.

Materialen: 5 klossen van Katia Soft Macramé in kleur 500 en een 12 mm haaknaald.

macrame vloedkleed patroon Katia

Katia macramé giveaway (afgelopen)

Als je Katia Soft Macramé vóór 14 april 2022 via katia.com koopt, doe je automatisch mee aan de giveaway. Maak kans op een doos vol Katia Macramé ter waarde van € 100. De doos bevat verschillende Katia klossen om macramé te maken. Als je van macramé houdt, zijn de Chill Out collectie en de nieuwe duurzame Katia Soft Macramé klossen echt iets voor jou. Maak gebruik van deze kans om ze te winnen!

Leer macramé voor beginners met de nieuwe Macramé Chill Out cursus voor beginners

Regels

  • Elke Katia Soft Macramé spoel gekocht ia katia.com is één deelname aan de weggeefactie. Als je bijvoorbeeld 2 klossen koopt, heb je 2 kansen.
  • De weggeefactie is beschikbaar voor inwoners van de Europese Unie.
  • Doe je aankoop via katia.com vóór 14 april 2022, 23:59 uur (UTC +2).
  • Een speciale giveaway app selecteert de naam van de winnaar die op 19 april 2022 bekend wordt gemaakt op deze pagina.
  • We nemen contact op met de winnaar via het e-mailadres dat is gekoppeld aan het winnende account op katia.com.

Giveaway winnaar

En de winnaar is.. Claudia Colli! Gefeliciteerd! Aan iedereen die niet gewonnen heeft: bedankt voor het meedoen en niet getreurd, binnenkort komen er nog meer leuke acties en giveaways aan!