Carnaval vol met kleur en plezier ! Ontdek 2 patronen Topi Print: een gehaakte elf muts en een gebreid vest

Carnaval komt eraan ! Een feest vol met fantasie en creativiteit. Als je ervan geniet om je eigen kostuum of dat van je familie te maken, zijn hier twee voorstellen om jullie te transformeren in vriendelijke elfen: een gehaakte muts en een gebreid vest met Katia Topi Print. Zonder twijfel, van onze uitgebreide Fantasie lijn, zijn de kwaliteiten Topi en Topi Print de meest verrassende en leuke garens. Waarom zeggen we dit ? Vanwege de gewaagde kleuren, de “harige” superzachte textuur, de ongelooflijke lichtheid en bovendien, omdat het je lekker warm houdt.

elf-muts-topi-print-katia-NL

Om een fantastisch handgemaakt element toe te voegen aan je kostuum is heel eenvoudig. Download gratis onze 2 patronen Topi Print: gehaakte elf muts voor kinderen en een gebreid unisex vest. Kies je favoriete kleuren, volg de beschrijving en beleef een Carnaval vol met kleur en plezier.

vest-topi-print-katia-NL

Wij herinneren je eraan dat je voor de kleintjes ook beschikt over de kits van Kid’s Animals om hun te verkleden in schattige dieren: pandabeertjes, poezen, hondjes, pinguïns, uilen en apen. Beproef je geluk en ga naar onze wedstrijd Wat is je favoriete dier van Katia Kid’s Animals voor Carnaval ? Één van de 5 dubbele packs die we verloten kan van jou zijn. Doe mee !

Is je kostuum voor Carnaval gereed ? Heb je het zelf met de hand gemaakt ? Deel dat dan met ons !