Craft Lovers ♥ Bandana voor kleine huisdieren, maar met een grote persoonlijkheid van Emmanuelle Esther

© Emmanuelle Esther

Als één van je dierbaren vier poten heeft (honden, katten, konijnen, egels…), dan zal je deze nieuwe Craft Lovers heel leuk vinden. Emmanuelle Esther is breister, mede-oprichtster van Collectif France Tricot, een Franse ontwerpster die in Berlijn woont en een grote dierenvriend is…De perfecte combinatie voor het creëren van persoonlijke weefels, verrassend, gewaagd en soms magisch vanwege de ogenschijnlijke eenvoud. Emmanuelle Esther heeft met de kwaliteit Katia Big Alabama een bandana gebreid voor kleine huisdieren, maar met een grote persoonlijkheid… zoals Loki, haar chihuahua vriendje die deze schattige rode bandana draagt en die hem een look geeft van een grappige kleine comboy.

© Emmanuelle Esther

Volg dit eenvoudig patroon van de ongeëvenaarde Emmanuelle Esther voor het breien van deze leuke bandana voor kleine huisdieren, maar met een grote persoonlijkheid, met één bol van de kwaliteit Katia Big Alabama.

bandana-chihuhua-emmanuelle-esther-01

Bandana voor kleine hond gebreid met Big Alabama van Emmanuelle Esther

Benodigd materiaal: 1 bol v.d. kwaliteit Big Alabama, naalden nr. 5 en een wolnaald

Gebruikte steek: Ribbelsteek.

Driehoek: 26 steken niet te strak opzetten. Minder elke 2 naalden1 st. aan elke kant  tot er een punt is op het einde. Afwerken.

Koord voor het vastknopen: 90 steken opzetten, brei 1 naald en de steken afkanten. Afwerken en dit koord vastnaaien aan de driehoek.

%d bloggers liken dit: