4 gratis haakpatronen die door jullie ontworpen zijn met Katia garens

Elke dag ontdekken we via social media prachtige creaties gemaakt met onze garens. Zo zien we veel foto’s op Instagram met hashtag #KatiaYarns, komen we nieuwe projecten tegen op Ravelry, pinnen we op het Katia Lovers bord op Pinterest en verzamelen we video tutorials van YouTubers over heel de wereld in deze afspeellijst. Tijd om de makers in het zonnetje te zetten! Vandaag delen we 4 gratis haakpatronen met jullie die ontworpen zijn door Nederlandse en Belgische ontwerpers. Dus breng een bezoekje aan hun prachtige websites en ga aan de slag! Ook je werk met ons delen? Gebruik dan hashtag #katiayarns, tag ons op Instagram en voeg je patroon toe aan Ravelry.

1. Schaap met Katia Chantilly

Sammy de schaap is ontworpen door De Breiboerderij en AmiFan. “Samen hebben wij het gratis patroon van dit super lieve schaapje ontworpen. Gemaakt met Katia Chantilly is het ook nog eens onwijs zacht! Zoals we laten zien in allerlei kleurtjes te maken. Voor de iets geoefende haakster.” Benodigdheden: 1 bol Katia Chantilly en 1 bol Katia Capri.

schaap amigurumi haakpatroon - gratis haakpatronen

2. Poncho met Katia Shadow

De Perfecte Gift Poncho is ontworpen door Wilmade. “Het is een simpel project dat lekker snel weghaakt. Ideaal om voor jezelf te haken of cadeau te geven aan je vrienden en familie. Het patroon is geschikt voor beginners: het enige dat je hoeft te weten is hoe je lossen, stokjes en dubbele stokjes haakt”. Benodigdheden: 2 bollen Katia Shadow.

poncho - gratis haakpatronen door Wilmade met katia shadow

3. Babyrammelaar Panda met Katia Capri

De babyrammelaar Panda is ontworpen door Hip Haakwerk. Deze leuke babyrammelaar wordt gehaakt met Katia Capri. Mandy heeft er een houten ring voor gebruikt, maar geeft aan dat je de rammelaar ook zonder ring kan haken. De aangepaste instructies vind je op haar Ravelrypagina. Benodigdheden: 1 bol Katia Capri wit en 1 bol Katia Capri zwart.

panda babyrink - gratis haakpatronen

4. Twee Kanten Poncho met Katia Alaska

De Twee Kanten Poncho is ontworpen door Renske Creatief. “Dit is een poncho die met beide kanten voor gedragen kan worden. Het patroon is volledig uitgeschreven en is ook geschikt voor beginners.” Benodigdheden: 9 bollen Katia Alaska.

gratis haakpatronen voor het maken van poncho's

Deel je gratis haakpatronen met ons

Ben jij een blogger of designer en ontwerp je patronen met onze garens? Laat het ons weten! Tag ons op Instagram, voeg je projecten toe aan Ravelry of stuur ons een berichtje via Facebook. En wie weet zie jij je ontwerpen terug op onze blog en social media kanalen.

%d bloggers liken dit: