SAL (sew-along): naai een adventskalender met ons!

Naai een adventskalender voor een 100% handgemaakte Kerst! De adventskalender SAL (sew-along) is een project waarbij we samen, in gezelschap van naailiefhebbers online, kunnen genieten en leren. Download het gratis patroon en koop een canvas adventskalender via onze website of in de Katia Stores. In dit paneel vind je alles wat je nodig hebt om deze mooie adventskalender te naaien. De SAL begint op 29 oktober.

Samen gaan we deze prachtige adventskalender naaien. Volg onze stapsgewijze instructies en versier je huis deze feestdagen met de door jou gemaakte adventskalender. December is een reden tot vreugde, zeker als je kinderen thuis hebt. De adventskalender zal je elke dag weer verrassen. Je kan de zakken gebruiken om kleine cadeautjes in te verstoppen, maar ook kleine activiteiten die je als gezin kunt doen, chocolaatjes of wat je maar ken bedenken.

SAL (sew-along): naai een adventskalender met ons!

Naai een adventskalender

Wat ga je leren? In deze SAL leer je hoe je dit patroon kunt maken met onze duurzame canvas stof. Leer naaitechnieken en tips om betere afwerkingen te krijgen. Dit alles dankzij de instructies die beschikbaar zijn in 6 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans. Daarnaast hebben we een stap voor stap video gemaakt. Word lid van onze internationale groep met duizenden leden die altijd klaar staan om te helpen. Een leuk project op beginnersniveau waar je elk jaar weer van kunt genieten.

SAL (sew-along): naai een adventskalender met ons!

Hoe doe je mee?

Ga naar Facebook, zoek onze Sew-Along Katia groep en word lid. Download het XMAS-kalenderpaneel en zet je naaimachine, schaar, spelden en strijkijzer klaar. Vanaf 29 oktober gaan we beginnen en publiceren we 1 video per week. Deel je voortgang en eindresultaat in de groep met naailiefhebbers van over de hele wereld. 

SAL XMAS-kalender

Een SAL of Sew-Along (samen naaien) is een evenement waarbij een groep mensen gedurende een bepaalde periode hetzelfde naaipatroon op hetzelfde moment gaat maken. Onze Sew-Along Katia Facebook Groep brengt iedereen samen die meedoet en een adventskalender gaat maken.

Doe mee en deel je passie voor naaien!

Doe mee en naai een adventskalender! De adventskalender bevat 25 zakken waarin je kleine cadeautjes kan verstoppen. Gemaakt van canvas stof in een natuurlijke kleur en met prachtige kersttekeningen op elk van de zakjes. Met een koord kan het aan de muur gehangen worden. Om dit patroon te naaien heb je de volgende materialen nodig:

SAL (sew-along): naai een adventskalender met ons!

Fijne feestdagen!

Maak je kerstdecoratie compleet en naai een adventskalender. Verras de kleintjes en versier deze kerst 100% handgemaakt. Yeti en de kerstman wensen je prettige feestdagen!

SAL (sew-along): naai een adventskalender met ons!

%d bloggers liken dit: