Katia Plus: 7 breipatronen voor maten 46 t/m 56 in Katia Magazine Urban 102

In al onze tijdschriften vind je een breed scala aan gehaakte en gebreide patronen in de maten M (38-40) t/m maat maat XXL (50-52). Bij Katia vinden we het belangrijk dat je je eigen mode kan breien ongeacht de maat. Daarom biedt het Katia Plus-assortiment moderne breipatronen voor maten 46 t/m 56. Alle Katia Plus-patronen vind in ons nieuwste tijdschrift Katia Dames Urban 102. Lees gauw verder voor 7 nieuwe Katia Plus-patronen!

Katia Plus - 7 breipatronen voor maten 46 t/m 56

Modern gebreide kleding voor iedereen

Bij het breien steken we veel tijd, moeite en liefde in een kledingstuk. Het feit dat het eindresultaat je gelukkig maakt is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor ons! We weten dat het niet eenvoudig is om bepaalde modellen aan te passen naar je eigen maat en figuur. Bij Katia willen niets liever dan dat breipatronen eenvoudig te volgen zijn en iedereen ervan kan genieten. Daarom is er een selectie van Katia Plus-modellen met brei-instructies voor grote maten: maat 46 t/m 56. De collectie Katia Plus vind je in ons tijdschrift Urban 102. Hierin vind je 3 vesten, 2 truien, een tuniek en een warme sjaal. Van eenvoudig tot geavanceerd – projecten voor alle smaken en stijlen!

Breipatronen voor maten 46 t/m 56

Allereerst tonen we je twee eenvoudige breipatronen.

1. Lange gebreide vest met Merino Tweed

Deze lange vest gemaakt met Katia Merino Tweed is niet alleen casual en comfortabel, maar is ook erg trendy met de oversized snit en ronde hals.

Gebreide vest - breipatronen voor maten 46 t/m 56

2. Lange gebreide vest met Katia Montana

Deze lange vest met een kleine kraag is gebreid met naald 6 en krijgt een leuk spikkelende effect dankzij ons nieuwe garen Katia Montana.

Gebreide vest - plussize patroon

3. Lange gebreide trui met Katia Azteca Fine Lux

Of het nu horizontaal of verticaal is – strepen zijn altijd in de mode. Creëer deze prachtige strepen met een zachte glans dankzij ons nieuwe garen Azteca Fine Lux. Deze trui met V-hals is ook geschikt voor beginners.

Gebreide trui - breipatronen plus size

4. Kleurrijke gebreide vest met Katia Azteca

Creëer deze kleurrijke strepen en een prachtige ribbelstructuur met Katia Azteca. Met keuze uit 27 kleuren is er voor ieder wat wils.

Gebreide vest - plus size breipatroon

5. Gebreid tuniek met Katia Merino Aran Natur

Liefhebbers van kabelpatronen zullen waar voor hun geld krijgen met deze tuniek met zijsplitten. Met de warme col en zachte merinowol van Katia Merino Aran Natur trotseer je de herfsttemperaturen.

Gebreide tuniek - breipatronen voor maten 46 t/m 56

6. Gehaakte trui met Katia Peru

Deze mouwloze trui gemaakt met Katia Peru combineert verschillende technieken: haken en breien. De kabel in het midden is gebreid en de rest van de trui is gehaakt.

Gehaakte trui - breipatronen voor maten 46 t/m 56

7. Gebreide sjaal met Katia Polar

Tot slot hebben we het zachtste project ooit: een eenvoudige sjaal gemaakt met 3 bollen Katia Polar. Creëer een nepbonteffect met Katia Polar, Katia Polar Animal Print of Katia Polar Star (met glitterdraad). 

Gebreide sjaal - breipatronen voor maten 46 t/m 56

Stem op jouw favoriet!

We hopen dat je genoten hebt van onze selectie van grote modellen. Omdat we willen dat je je favoriete kledingstuk zelf breit, zullen we 1 van de 7 patronen uit de Katia Plus collectie gratis beschikbaar stellen. Laat ons hieronder in de reacties weten welke jouw favoriet is. Het patroon met de meeste stemmen (in alle landen) zal binnenkort gratis beschikbaar zijn op onze website. 

Meer Katia Plus patronen

Meer Katia Plus-patronen voor de maten 46-56 vind je op onze website. Alle patronen zijn individueel verkrijgbaar als PDF. Garens en magazines zijn beschikbaar in lokale Katia winkels. Liever online bestellen? Bestel dan je garens en magazines via KatiaShop, ons online verkoopplatform* waarbij we samenwerken met lokale wolwinkels en de bestellingen doorgestuurd worden.

*KatiaShop is beschikbaar in Spanje (vasteland en Balearen), Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Italië, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Oostenrijk en Mexico.