Giveaway + gratis haakpatroon voor de zomer: Sunset Glow top (S-3XL) door BlageCrochetDesign

6 juli, 2021

Vier de zomer met de Sunset Glow top van Blazenka @blagecrochetdesign! Geniet van dit nieuwe gratis haakpatroon ontworpen door Blazenka Simic-Boro, de ontwerpster die de harten van vele haakfans won met haar Eurybia trui. Als je haar gehaakte trui voor de winter leuk vond, dan is haar nieuwe ontwerp voor de zomer ook zeker iets voor jou. De Sunset Glow top is gemaakt met Katia Harmonia, een licht garen van 100% katoen met een prachtig kleurverloop. Download dit gratis patroon — exclusief voor Katia — beschikbaar in maat S t/m 3XL. Wil jij alle materialen winnen die je nodig hebt om je eigen Sunset Glow top te maken? Doe dan mee aan onze giveaway onderaan deze pagina en maak kans op 1 van de 3 sets met daarin 4 Harmonia bollen en leuke verrassingen!

 Sunset Glow top (S-3XL) door BlageCrochetDesign - gratis haakpatroon

Sunset Glow gehaakte top

“Dit eenvoudige ontwerp heeft een prachtige golvende haaksteek die snel weghaakt. De verbluffende kleurveranderingen van Harmonia creëren een unieke stijl. Deze gehaakte top is perfect voor warme zomerdagen en geven je outfit een vleugje kleur.” Blazenka Simic-Boro is de ontwerper achter @blagecrochetdesign. Ze woont momenteel in Nederland. Haar moeder leerde haar breien en haken en is nog steeds betrokken bij Blazenka´s carrière: ze test al haar ontwerpen voor ze online komen. Blazenka´s patronen zijn te vinden op Etsy en Ravelry en je kunt haar ook vinden op Instagram en Pinterest.

 Sunset Glow top (S-3XL) door BlageCrochetDesign - gratis haakpatroon

Doe mee aan onze zomer giveaway!

Zon, zee… en Harmonia bollen in je koffer deze zomervakantie. Klinkt leuk? Doe dan mee met onze zomer giveaway en win één van de 3 prijspakketten om je eigen Sunset Glow top te haken. Vul het formulier hieronder in en kies je favoriete kleuren. De sets bevatten ieder 4 bollen Harmonia, een haaknaald en leuke verrassingen. Doe mee en deel het met je haakvrienden!

GIVEAWAY GESLOTEN!

Iedereen bedankt voor het meedoen en gefeliciteerd aan de winnaars!

Regels giveaway

  • Vul het formulier in voor 12 juli 2021, 23:59 uur.
  • De namen van de winnaars worden op 13 juli 2021 in dit bericht bekend gemaakt
  • De sets bestaan ​​uit willekeurige Harmonia kleuren op basis van beschikbaarheid, maar we zullen zeker ons best zullen doen om winnaars de kleuren toe te sturen die zij gekozen hebben.
  • De giveaway is voor inwoners van Europa.
  • De e-mailadressen worden alleen gebruikt om contact op te nemen met de winnaars.

 Sunset Glow top (S-3XL) door BlageCrochetDesign - gratis haakpatroon