Equinozio oversized omslagdoek: zet de schoonheid van de herfst op je naalden met de nieuwe Katia KAL

Maak je klaar om de herfst op je naalden te zetten met deze Equinozio omslagdoek! We nodigen je uit om lid te worden van onze internationale Facebookgroep Knit-Along Katia en deel te nemen aan onze nieuwe Equinozio KAL. Maak samen met duizenden breiliefhebbers de Equinozio omslagdoek, ontworpen door @_knittingforbreakfast_. Geniet van de zachtheid, warmte en nieuwe kleuren van Super Merino en leer verschillende breitechnieken.

Katia Knit-along KAL Equinozio omslagdoek sjaal

Voel de herfst op je naalden

Het team van Knitting for Breakfast bestaat uit ontwerpers Alessia en Fabia Taverna, twee Italiaanse zussen met een passie voor koffie, breien en de natuur, hun grote inspiratiebron. Het ontwerp van de Equinozio omslagdoek is een rustige maar verfrissende wandeling door een woud van breitechnieken en intense kleuren.

Katia Knit-along KAL Equinozio omslagdoek sjaal

Leer nieuwe breitechnieken

Jacquard, kabels, ruiten in reliëf, nopjes, opengewerkte steken, strepen… Leer verschillende breitechnieken tijdens de Equinozio KAL. Het enige dat je nodig hebt, is de Katia Equinozio KAL kit bestaande uit 6 zachte bollen Katia Super Merino in 4 prachtige herfstkleuren, waarvan 3 nieuw. Het gouden licht, de natte aarde, de chromatische rijkdom van de bladeren en de sfeer van mysterie.. De kleuren van de omslagdoek zijn speciaal geselecteerd om de energie van dit veranderende seizoen te voelen.

Katia Knit-along KAL Equinozio omslagdoek sjaal

Alles over de Equinozio KAL

Project: We gaan een driehoekige maxi omslagdoek breien bestaande uit een combinatie van verschillende breitechnieken.

Ontwerpers: Zussen Alessia en Fabia Taverna van @_knittingforbreakfast_.

Start: 12 Januari 2022. Word lid van de Knit-Along Katia Facebookgroep om op de hoogte te blijven van de startdatum.

Duur: 4 weken. In 4 weken heb je voldoende de tijd om in je eigen tempo te breien, voortgang te delen, vragen te stellen of andere deelnemers te helpen.

Instructies: Elke week delen we een deel van het patroon met afbeeldingen en video’s in de Facebookgroep. Het patroon en de video’s zijn beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Materialen: Je hebt een Katia Equinozio KAL kit nodig met daarin 7 bollen Katia Super Merino in 4 herfstkleuren: 4 bollen beige (8), 1 bol koraal (39), 1 bol donkerbruin (31) en 1 bol oker (32). We raden ook de volgende accessoires aan (niet inbegrepen in de kit): 6 mm rondbreinaalden met 120 cm kabel, stopnaald, steekmarkeerders en een schaar.

Afmetingen: de Equinozio omslagdoek is ongeveer 160 x 80 cm na het opspannen.

%d bloggers liken dit: