3 nieuwe Katia workshops in lokale wolwinkels: leer je eigen trui breien of naaien en een babyromper haken

Wil je leren breien, haken of naaien? Dat kan met de Katia workshops in lokale Katia wolwinkels! Binnenkort beginnen we met nieuwe Katia workshops waarbij we samenwerken met geweldige eigenaren van Katia winkels. Samen breien we 1 van de 3 interessante projecten voor vrouwenkinderen en baby’s. Ontdek nieuwe patronen, technieken of constructies terwijl je kunt rekenen op de persoonlijke en professionele ondersteuning van je lokale wolwinkel. Ongeacht je niveau, de workshops zijn een geweldige manier om stap voor stap te leren hoe je een trui breit, trui naait of babyromper haakt. Vraag in je favoriete wolwinkel of daar één van de 3 Katia Workshops plaatsvindt en leer van professionals!

3 nieuwe Katia workshops in lokale wolwinkels: leer haken, breien en naaien

Neem deel aan de Katia workshops!

Wat leer je in de Katia workshops? Hieronder tonen we je de 3 projecten voor dames, kinderen en baby’s waarmee we aan de slag gaan:

1. Workshop breien: Savana Degradé & Savana Mouliné trui

Niveau: gemiddeld. Leer hoe je een damestrui breit met dit basisontwerp met ronde halslijn. Als je je eerste trui wilt breien en deze met trots wilt dragen, dan is dit breipatroon iets voor jou.

3 nieuwe Katia workshops in lokale wolwinkels: leer een trui breien

2. Workshop naaien: Thanksgiver kindertrui

Niveau: eenvoudig. Leer hoe je een kindertrui naait met de Katia Fabrics panelen die kant-en-klaar bedrukt zijn om geknipt en genaaid te worden. Een comfortabel kledingstuk voor de meest trendy kids!

3 nieuwe Katia workshops in lokale wolwinkels:leer een kindertrui naaien

3. Workshop haken: Basic Merino babyromper

Niveau: eenvoudig. Maak van een paar bolletjes Basic Merino een gehaakte babyromper met strepen. Creëer met je eigen handen iets speciaals voor het nieuwe gezinslid!

3 nieuwe Katia workshops in lokale wolwinkels:leer een babyromper haken

Online workshops en fysieke lessen in de winkel

Elk project krijgt een bepaald aantal uren toegewezen waarin je stap voor stap van een breiprofessional leert hoe je het moet doen. Deel uit maken van deze bijzondere ervaring? Neem dan contact op met je favoriete handwerkwinkel en kom meer te weten over onze workshops. Mocht je willen deelnemen aan een workshop op locatie, dan raden we je aan om contact op te nemen met de winkel bij jou in de buurt. Zij kunnen je voorzien van datums, prijzen en materialen. Als je de voorkeur hebt voor online workshops, neem dan contact op met de winkel voor actuele informatie over beschikbaarheid. Zelfs als je verder weg woont, biedt de online optie je de mogelijkheid om je favoriete project te leren.

Katia workshops in lokale wolwinkels om te leren breien

Welke winkels bieden workshops aan?

Als je al een fijne Katia winkel in de buurt hebt, breng ze dan een bezoek, bel ze even of check hun sociale netwerken om te zien of ze een Katia Workshop organiseren. De winkels staan ​​altijd klaar om je te helpen en je leerervaring te vergemakkelijken! Om erachter te komen welke winkels Katia- workshops organiseren:

  1. Bezoek de pagina Katia winkels
  2. Bij ‘Workshops in de winkel’ klik je op “Workshop Katia Academy”.
  3. Vul vervolgens je land en woonplaats en klik op zoeken. Je krijgt een map te zien met daarop alle beschikbare winkels.
  4. Klik op het K-icoon voor het adres en de contactgegevens van de winkel. Je vindt deze informatie ook in de tabel onder de kaart.

Leer breien met behulp van lokale wolwinkels en Katia Workshops

%d bloggers liken dit: