.en.es.de.fr.it.nl   VERENIGDE STATEN
Delen
TRENDS
KATIA'S TRENDS - HERFST·WINTER 2017 / 2018
KATIA'S KLEURENTRENDS - LENTE / ZOMER 2017
KATIA'S KLEURENTRENDS - LENTE / ZOMER 2017


RETRO BLUES STRIPES

De eeuwige horizontale of verticale marinestrepen in blauw of rood op wit blijven op de kaart staan, maar delen hun plek met oneindige versies zoals degene die we jullie in dit gedeelte laten zien:
Ze doen ons denken aan de klassieke gestreepte matrassen die ons naar vroegere tijden terugvoeren. Door het combineren van het wit met blauw in al zijn versies en lichte beige accenten, verkrijgen we dit effect.COOL AQUA & ANTIQUE ROSES

Dit seizoen wordt het gebruik van pasteltinten onmisbaar voor een romantische, lichte en suggestieve stijl. Subtiele gepoederde tinten vormen een ontspannen, vrouwelijk en inspirerend kleurenscala.
Twee kleuren springen in het oog:
- Het groen, kwetsbaar en heel flatterend
- Het roze, dat warmte en vriendelijkheid uitstraalt

ETHNIC EARTH COLORS

Het exotisme van de verre culturen benadrukt zijn essentie door middel van mooie kleurencombinaties. Warme kleuren in aarde tinten: okergeel, oranje, rood en wijnkleuren die geverfd zijn met subtiele zwarte penseelstrepen, en gematteerd zijn met beige om het in evenwicht te brengen en te verrijken met warmte en elegantie.
Natuurlijke looks, linnen en katoen definiëren de stijl waar pittige en exotische kleuren gemengd worden met andere die sensueel, gedurfd en warm zijn.

KATIA'S TRENDS - HERFST·WINTER 2016 / 2017
KATIA'S TRENDS - LENTE / ZOMER 2016
KATIA'S KLEURENTRENDS - LENTE / ZOMER 2016
KATIA'S TRENDS - HERFST·WINTER 2015 / 2016
KATIA'S KLEURENTRENDS - HERFST·WINTER 2015 / 2016
KATIA'S KLEURENTRENDS - LENTE / ZOMER 2015
KATIA'S TRENDS - HERFST·WINTER 2014 / 2015
KATIA'S KLEURENTRENDS - HERFST·WINTER 2014 / 2015
BABY COLLECTIE
<<<