Woman e-book met 8 naaipatronen voor vrouwen ✂ Creëer je eigen tijdloze garderobe

24 februari, 2023

8 maart, Internationale Vrouwendag, is een speciale dag voor de strijd voor gendergelijkheid. Op deze speciale dag willen we het Woman e-book van Katia Fabrics met naaipatronen voor vrouwen met je delen. Je vindt er 8 eenvoudige patronen om een tijdloze garderobe te creëren met Katia Fabrics. Naai comfortabele jurken, truien en een Japanse blouse. Elk A4-naaipatroon is ontworpen om kleding te naaien die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen en je een zelfverzekerd gevoel geven.

Woman e-book met 8 naaipatronen voor dames ✂ Creëer je eigen tijdloze garderobe

Dit tijdschrift bevat gedetailleerde instructies die makkelijk te volgen zijn, zelfs als je een beginner bent. Maak je eigen kledingstukken die iedereen zullen verbazen! Download het magazine in PDF-formaat en breng je mode-ideeën tot leven!

Woman e-book met 8 naaipatronen voor dames ✂ Creëer je eigen tijdloze garderobe

8 naaipatronen voor dames

Download eenvoudig ons e-book met naaipatronen voor vrouwen voor €12,95. Maak unieke en mooie kledingstukken voor jezelf of om cadeau te doen aan een speciaal iemand op Internationale Vrouwendag. Veel plezier met naaien op zo´n belangrijke dag voor vrouwen!

Woman e-book met 8 naaipatronen voor dames ✂ Creëer je eigen tijdloze garderobe

Comfortabele jurken naaien

1. Overgooier met bandjes voor dames

Ten eerste raden we een comfortabele overgooier aan met bandjes en knopen aan de voorkant. Je kunt gebruik maken van onze elastische corduroy stof, verkrijgbaar in 10 kleuren.

Om het naaien van deze overgooier gemakkelijker te maken, vind je hier een video tutorial.

2. Jurk met bandjes voor dames

Maak je klaar om deze jurk met dunne bandjes en een onzichtbare ritssluiting aan de achterkant te naaien met onze lichtgewicht en glanzende metallic stoffen.

3. Damesjurk met lange mouwen

Een pdf-naaipatroon voor een jurk met een losse tailleband, lange mouwen en een druppelvormige sluiting aan de achterkant. Perfect om te maken met een van onze herfst/winter elastische stoffen: SweatRibbed Recycled Knit en alle klassieke Jersey stoffen.

4. Damesjurk met lange mouwen

Maak dit naaipatroon maak je je eigen jurk met lange mouwen met een gerimpelde rok, Mao kraag en knopen. De voorkant van het lijf is versierd met plooien. Naai het met onze Ecovero-Viskose en het wordt gegarandeerd je favoriete kledingstuk.

Twee truien perfect voor dagelijks gebruik

1. Trui met capuchon en ritssluiting

Naai een trui met capuchon, zakken, ritssluiting aan de voorkant en gerimpelde manchetten en zoom met onze nieuwe Soft French Terry stoffen. Een winterse, elastische en zachte stof, perfect voor dit soort projecten.

2. Trui met capuchon in T-shirtstijl

Een basic trui met capuchon in de damesmaten S, M, L en XL. Naai dit comfortabele ontwerp met Jersey Solid of onze effen Sweatstoffen

Midi sarong rok

Een A4 PDF-patroon om eenvoudig een midi-lange sarongrok te maken. Het perfecte patroon voor beginners dat snel te maken is. Naai het met onzeVichy mousseline stoffen, perfect voor dit soort projecten.

Japans overhemd

Leer ten slotte hoe makkelijk het is om een Japanse blouse te naaien met stapsgewijze instructies in A4 PDF-formaat. Perfect om te naaien met rustieke katoenen stof of bedrukte popeline van Katia Fabrics.

We wensen je veel plezier met ons nieuwe digitale magazine met 8 naaipatronen voor vrouwen. Download ons Woman e-book om te beginnen met het creëren van je eigen tijdloze garderobe.