Welkom op ons Katia blog in het Nederlands!

5 mei, 2015

Sind tientallen jaren produceren wij garens bij Katia en ontwerpen we patronen voor het breien en haken. We begonnen in 1950 met een innovatieve geest en het streven naar de hoogste kwaliteit en de beste service. Ons hoofdkantoor is gevestigd in een uniek landschap, omringd door de natuur… Een pure estimulatie voor de zintuigen en dit wordt weergespiegeld in onze manier van werken en natuurlijk ook in onze collecties.

Wij geloven niet in grenzen, daarom zijn we daarover heen gegaan zodat nu onze garens en patronen in bijna elke hoek van de wereld te vinden zijn. Handwerk heeft een universele taal – dezelfde hier, daar of waar dan ook – en bovendien spreken onze beschrijvingen vele talen. Onze manier voor het begrijpen van het leven probeert het hectische tempo rondom ons heen te ontsnappen. Bij Katia stoppen wij om te kijken naar elk detail en om te genieten van wat we doen.

Via de berichten willen wij onze wereld met je delen en je hierin te laten participeren. Ga je met ons mee ? Het maakt niet uit of je ons al sinds lange tijd kent of als je ons juist ontdekt hebt, we nodigen je uit om ons te begeleiden op een kleine rondreis door de website Katia zodat je kan ontdekken wat zich achter onze garen bevindt.

Modellen / Patronen gratis. Je zult hier heel veel ideeën vinden ter inspiratie van je creaties en je kan gratis patronen downloaden. Vrouw,  kinderen, baby, man, woning… Inspiratie voor iedereen !

Tijdschriften. De laatste nummers van onze tijdschriften zijn beschikbaar op onze website, je kunt deze raadplegen wanneer je maar wilt.

Garens. Raadpleeg gemakkelijk alle garens en bekijk de modellen die je kan breien met elk van deze garens, in twee praktische categorieën: herfst/winter en lente/zomer. Maak kennis met onze kleuren, kwaliteiten, composities… en laat je inspireren door onze patronen !

Leer. Een plaats waar je iets nieuws kan leren via demostratieve videos. Het maak niet uit op wat niveau je bent, je kan hier beschrijvingen vinden om stap voor stap nieuwe steken en nieuwe trucjes te leren. Pak je naalden en garens op, je zal zien hoe gemakkelijk het is !

Er is nog veel meer ! Wil je dat graag ontdekken ? Neem dan contact met ons op via Facebook, Twitter,  YouTube, Pinterest, Instagram, Ravelry… en natuurlijk, we wachten op je in deze blog, elke dinsdag en vrijdag zodat we onze liefde voor handwerk met je kunnen delen.  Registreer jezelf zodat je niets zal missen !

Welkom !

16 comentarios sobre Welkom op ons Katia blog in het Nederlands!

  • A Zuur

    Super blog

    Ik ben ook zo blij dat breien en haken weer helemaal hip is.
    Ik heb me gelijk aangemeld en hoop hier een hoop te leren en samen te genieten van al dat moois wat een mens kan maken

  • Mien Coelen

    Katia garen is mijn favoriete garen. Ieder seizoen weer up to date met de nieuwste kleuren aangepast aan de nieuwste mode-items.
    Voor mij geen ander merk.

  • S.Kemper

    Ik heb onlangs de katia warmy gekocht om er een woondeken van te breien. T begin werd mooi maar de draad werd alsmaa dunner en t is nu een dun kleedje met gaten erin. Dit ben ik niet gewend van katia . Jammer …

    • Katia Garens (author)

      Hallo S.Kemper, onze verontschuldigen voor de fouten in het garen. Wij verzoeken u deze klacht te sturen naar info-nl@katia.com onder vermelding van de naam van het garen, kleur en verfbad, zodat wij de afdeling Productie kunnen informeren. Als u een afbeelding heeft van de fout, die u kunt bijsluiten, zou ons dat ook erg helpen.
      Uw ervaring helpt ons om te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw vertrouwen.
      Hartelijk dank.
      Met vriendelijke groet

  • Anne-Marie Rogge

    KATIA nummer 82
    Model 40 – (frans en nederlands).
    Rugpand 72 steken breien tot de mouwinzet. Aan beide kanten 7 steken afkanten = 58 steken.
    Fout vanaf schouders en hals. Bij 11 cm de resterende 30 steken afkanten???
    Hier ontbreekt een stukje.
    Anne-Marie

  • n Storm-Bekenkamp

    Katia 94 baby, patroon 28. Voorpand: Geeft aan te volgen Grafiek A, dit is echter geen sterpatroon. In de trui patroon 28 zit wel een sterpatroon . Daarbij is het sterpatroon in rijstekorrel. Het voorpand zelf niet en volgens patroon wel. Voorpand is tricotsteek, zie foto in uw blad.

  • Annemarie

    Kan ik voor patroon 9657 ook alleen het patroon bestellen? Mijn dochter had al KATIA wol gekocht voor als eens een mooi model zou vinden en is helemaal happy met dit model!! Dus ik wil het graag voor haar maken! Groetjes Annemarie

  • Margriet Verschuren

    Goedenavond.

    Een vraag over een patroon uit het boek concept by Katia no.21 Lente zomer.

    Het betreft het 1ste patroon.
    Hier wordt de katoen Berber gebruikt, de label of wikkel geeft aan 24 st en 31 nld = 10 x 10 cm. En dat klopt.
    Maar het patroon in het boek geeft aan 18 st en 25 nld, na het strijken ! Dit is echt geen 10 x 10 cm.
    Is dit een fout in het patroon?
    Ik kom hier echt niet uit .
    Graag ontvang ik van u een reactie.
    Vriendelijke groeten
    Margriet Verschuren

  • Tineke

    Ik ben op zoek naar het patroon en toebehoren van book 81 lente en zomer de top Sam remo waar kan ik dat kopen of het book

  • Sara

    Hoi. Is er al bekend wanneer de winkel steekje meer open gaat

    • Katia

      Hoi Sara, je kan het beste even contact opnemen met de winkel!

Geef een reactie