Tapestry Haken: video en gemakkelijk patroon voor het vervaardigen van deze toilettas met deze haaktechniek

Tapestry Haken

Ken je de techniek Tapestry Haken of gehaakte jacquardsteek ? In deze post vind je het perfecte project om deze haaktechniek te ontdekken. Het betreft hier een heel eenvoudige toilettas, vol met kleur, voor het bewaren van je cosmetische artikelen en make-up. Alhoewel dit ook een mooie en leuke handtas kan zijn. Wij stellen je een ontwerp voor dat geïnspireerd is door de geometrische vormen en de kleuren van de Paaseieren. En uiteraard, je kan natuurlijk altijd de combinatie van kleuren kiezen van de kwaliteit Katia Fair Cotton die je zelf het mooiste vindt. Het haakpatroon  van de  Toilettas Tapestry is heel gemakkelijk te volgen, maar als je vragen zou hebben, dan raden wij je aan om de video voor hulp te bekijken.

Tapestry Haken

Video Tapestry Haken

Leer met deze video de techniek voor het haken van de jacuardsteek of tapestry haken. Het is heel gemakkelijk ! We laten je op een duidelijke en intuïtieve manier zien hoe je deze toilettas moet beginnen; hoe je in spiraalvorm en in de draad aan de achterkant moet haken; hoe je op de juiste manier de grafiek moet volgen en hoe je van kleur moet wisselen voor het vormen van het motief; en als laatste, hoe je een knoopsgat moet vormen en de knoop voor het sluiten moet toevoegen. Ongetwijfeld is deze toilettas een ideaal project voor het starten met deze verslavende haaktechniek. Download het haakpatroon hier en maak je gehaakte tapestry toilettas met de kwaliteit Katia Fair Cotton.

Katia Fair Cotton

100% biologisch katoen van hoge kwaliteit : gecultiveerd volgens de fair trade-normen door kleinschalige landbouwers in India en Tanzania begeleid door de Biore Stichting. Gemaakt van biologisch katoen dat gegarandeert is met het GOTS (Globale Organische Textiel Standaard) label. De Biore Stichting bevordert de ecologische landbouw en maakt absoluut geen gebruik van kunstmest en syntetische pesticiden. De GOTS is de toonaangevende standaard ter wereld voor de verwerking van textiel vervaardigt met organische vezels. Het certificaat GOTS garandeert de traceerbaarheid van het biologisch katoen vanaf de bron tot aan het eindproduct. Zodat de grootst mogelijke zorg en comfort voor jouw huid en van degenen die je liefhebt, verzekert is.

Tapestry Haken