May the yarn be with you! 2 patronen uit een ander sterrenstelsel: bladwijzers lichtsabels en hoezen voor boeken Darth Vader en Yoda… aan welke kant van de Kracht sta jij?

13 april, 2016

patron-libro-sable-star-wars-yoda-2

May the yarn be with you! Aflevering II. Er was eens, in een ver sterrenstelsel, een handwerkster die het lot van enkele bollen Katia Tahiti in haar handen had… Gelukkig, kon ze rekenen op de medewerking van de agenten Lalala Toys, die het geheim bewaken voor het vervaardigen van deze krachtige bladwijzers in de vorm van lichtsabels en de onverwoestbare gehaakte hoezen voor het beschermen van alle boeken van het Heelal zodat ze niet in de Donkere Kant van de Kracht vallen.  

Op dit moment in de geschiedenis wordt het genot van het lezen gehouden tijdens de Dag van het Boek, vandaar deze nieuwe bondgenootschap van Lalala Toys en Katia die samenwerken met deze 2 gratis patronen: enkele gehaakte hoezen die gewijd zijn aan de meester Yoda en aan Darth Vader; en enkele lichtsabels die je kan gebruiken als bladwijzer, gehaakt met Katia Tahiti in Tunesische steek. Handwerkster Jedi, het hangt van jou af welke kleuren de lichtsabel heeft en het logo van je hoes voor boeken, jouw handen zullen beslissen aan welke kant van de Kracht je staat… 😉

In voorafgaande afleveringen van May the yarn be with youIn Aflevering  I, Lalala Toys en Katia werkten samen voor het delen met de rest van de handwerkers van het sterrenstelsel van het plan om te transformeren in een schattige Ewok en de rebelse Princes Princesa Leia. Je bent nog op tijd voor het downloaden van de haakpatronen, een eerbetoon aan Star Wars en maak de schattige Ewok capuchon of het legendarische kapsel van Leia Organa.

hoes-boeken-bladwijzer-star-wars-katia-NL